• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Nu optrapper de jagten på Rasmus Højlund

Foto: Getty Images

Ifølge Calciomercato er Juventus' interesse for Rasmus Højlund nu blevet markant mere konkret. Atalanta kræver dog hele 370 millioner kroner for den 20-årige dansker.

Af Lars Gram-Hanssen

Efter fem landskampsmål på fire dage er Rasmus Højlund blot blevet endnu mere eftertragtet, og meget tyder på, at den 20-årige dansker skal videre fra Atalanta til sommer. 

Italienske storklubber som Napoli, Milan og Juventus har tidligere været meldt interesseret i Rasmus Højlund, og ifølge Calciomercato har sidstnævnte nu optrappet jagten på Atalanta-danskeren. 

- Talentspejdere fra Milan og Juventus havde allerede gjort deres chefer opmærksom på ham, men i sidste ende var det Atalanta, der trak på aftrækkeren. Men interessen fra Juventus er nu mere konkret, end den var for et par måneder siden, skriver Calciomercato. 

- Der er flere og flere i Juventus, der mener, at han har den rette profil til potentielt at kunne erstatte Vlahovic i næste sæson. Juventus ser ikke Vlahovic som en uundværlig spiller, og klubben er klar til at lytte til bud på ham til sommer. 

Ifølge Calciomercato er man i Atalanta ikke umiddelbart indstillet på at sige farvel til Rasmus Højlund allerede til sommer, idet Bergamo-klubben gerne vil beholde danskeren i én sæson mere. 

Den voldsomme interesse kan dog omvendt betyde, at tilbuddene i sidste ende bliver for store til at kunne afvises. Ifølge Calciomercato ønsker Atalanta dog ikke at sælge Rasmus Højlund for under 370 millioner kroner. 

Rasmus Højlunds kontrakt med Atalanta løber frem til 2027.