• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Jacob Quvang

Premier League-firkløver kæmper om dansker

Foto: Getty Images

Fire klubber fra "verdens bedste liga" har set sig varme på Matt O'Riley, der storspiller i skotske Celtic.

Af Jacob Quvang

Matt O'Riley spiller på lånt tid i Celtic.

Det kan der ikke være nogen tvivl om. Han har særligt i denne sæson været forrygende for den skotske storklub, og han bliver jævnligt meldt på blokken mod et større skifte. 

Og sådan et kan han få i en ikke så fjern fremtid, for det vrimler med interesse for ham fra Premier League.

Således kan TeamTALK melde, at fire Premier League-klubber har forelsket sig i ham, og at de er indstillede på at gå langt for at få ham.

Helt konkret drejer det sig om danskerklubben Brentford, Brighton, Tottenham og West Ham, der alle har set sig varme på ham. Mediet melder desuden, at Celtic skal slå sin egen transferrekord for at slippe ham. Den rekord lyder lige nu på lidt mere end 25 millioner pund, hvilket var det, man solgte Jota for i sommer. 

Brentford kan tabe kampen om ham på grund af prisen, melder mediet. Brighton ser ham passe perfekt ind i deres politik, som går på at hente spillere billigt og sælge dem for markant mere. 

Tottenham har ingen problemer med at betale den slags penge for Matt O'Riley, og her tæller det op, at de trænes af den tidligere Celtic-træner Ange Postecoglou, som jo kender danskeren særdeles godt. 

West Ham har ligeledes masser af penge, så det bør ikke skræmme dem væk.

Matt O'Riley har ikke nogen frikøbsklausul i sin aftale med Celtic, så det stiller den skotske klub særdeles godt i forhandlingerne. Når de store Premier League-klubber banker på døren, så kan de dog efterlades chanceløse. 

Midtbanespilleren blev udtaget til det danske landshold, da de mødte San Marino i den seneste landsholdstermin, men debuten måtte udeblive, for han kom ikke på banen.