• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: PSG sender bud på 600 mio. til brasilianere

Foto: Getty Images

Paris Saint-Germain er angiveligt klar til at bruge et voldsomt beløb på to unge brasilianere.

Af Lars Gram-Hanssen

Den brasilianske klub Palmeiras kan snart få boostet klubbens økonomi betragteligt. 

Således skriver det franske medie Foot Mercato nu, at Paris Saint-Germain er klar til at sende et bud på omtrent 600 millioner kroner til Palmeiras. 

Det er to af den brasilianske klubs helt unge spillere, som pariserne angiveligt har i kikkerten. Der er tale om det eftertragtede stortalent Endrick samt den 15-årige offensive midtbanespiller Estevão Willian, som Paris Saint-Germain ønsker at hente. 

Ifølge Foot Mercato har Palmeiras allerede indledt forhandlinger med Paris Saint-Germain. Den franske klub er angiveligt klar til at betale 372 millioner kroner i første omgang, og derefter 223 millioner kroner i bonus. 

Den 16-årige Endrick, der er blevet betegnet som 'den næste Neymar' er en af de mest eftertragtede unge spillere i verden, og angriberen følges også tæt af klubber som Real Madrid og Chelsea. 

Tidligere i november skrev The Times eksempelvis, at Endricks familie havde været på besøg hos Chelsea. Men nu tyder det altså på, at London-klubben kan se frem til hård konkurrence fra Paris Saint-Germain.