• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Ronaldo er i dialog med sin tidligere klub

Foto: Getty Images

Champions League-fodbold er fuldstændigt afgørende for Cristiano Ronaldo, lyder det fra The Athletic, der skriver, at Manchester United-stjernens agent nu er i dialog med Sporting CP om et muligt skifte.

Af Lars Gram-Hanssen

For anden sommer i træk presser Cristiano Ronaldo hårdt på for et klubskifte. 

Blot 11 måneder efter skiftet fra Juventus til Manchester United er portugiseren således nu fast besluttet på at komme væk fra Old Trafford igen. Sådan lyder det fra The Athletic, der skriver, at Cristiano Ronaldo under møder på Manchester Uniteds træningsanlæg i denne uge har gentaget sit klare ønske om at forlade klubben. 

Ifølge The Athletic er det under disse møder blevet tydeliggjort, at Champions League-fodbold er helt afgørende for Cristiano Ronaldo, idet veteranen er opsat på at udbygge sin føring på listen over de mest scorende spillere i Champions League-historien. 

Ronaldo ligger i øjeblikket på førstepladsen med 140 scoringer, hvilket er 15 mere end portugiserens evige rival, Lionel Messi. Argentineren er dog to år yngre og skal, i modsætning til Ronaldo, spille Champions League med Paris Saint-Germain i den kommende sæson. 

På listen over flest mål i Champions League-gruppespillet har Cristiano Ronaldo desuden tre mål op til Lionel Messi, hvilket portugiseren angiveligt også gerne vil have lavet om på. Ifølge The Athletic er mulighed for trofæer samt familiære årsager andre grunde til, at Ronaldo gerne vil væk fra Manchester United i dette transfervindue. 

- Jorge Mendes [Ronaldos agent, red.] arbejder på forskellige udveje fra Old Trafford, og The Athletic erfarer, at der har været afholdt samtaler med Sporting CP. Ronaldos første professionelle klub skal spille Champions League, efter at de sluttede på andenpladsen i Primeira Liga, skriver The Athletic. 

The Athletic peger endvidere på, at det rent økonomisk kan blive vanskeligt at realisere det skifte, og mediet tilføjer desuden, at Sporting CP-cheftræner Ruben Amorim har visse reservationer i forhold til at hente Cristiano Ronaldo, idet et indkøb af den femdobbelte Ballon d'Or-vinder utvivlsomt vil ændre dynamikken på holdet. Omvendt vil Ronaldos ankomst betyde markante kommercielle fordele for Lissabon-klubben. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.