• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Storklub er interesseret i Arsenal-kaptajn

Foto: Getty Images

Martin Ødegaard kan være på vej væk fra Premier League denne sommer, skriver Daily Mail.

Af Lars Gram-Hanssen

Paris Saint-Germain blev i sidste uge meldt interesseret i Pierre-Emile Højbjerg, og danskeren er angiveligt ikke den eneste skandinav på parisernes indkøbsliste. 

I hvert fald skriver Daily Mail nu, at Paris Saint-Germain også er interesseret i at hente Arsenal-anfører Martin Ødegaard.

Der vil være tale om en noget chokerende transfer, hvis Paris Saint-Germain lykkes med at hente Ødegaard, idet nordmanden i denne sæson har været en helt central spiller på Arsenal-mandskabet. 

Arsenal står i forvejen til at sige farvel til en vigtig midtbanespiller denne sommer, idet Granit Xhaka angiveligt fortsætter karrieren i Bayer Leverkusen. 

Arsenal betalte omtrent 300 millioner kroner for Martin Ødegaard, da London-klubben for to år siden købte den norske stjerne af Real Madrid. 

Efter Ødegaards præstationer for Arsenal i denne sæson må prisen dog forventes at steget drastisk, og Paris Saint-Germain skal formentlig smide et ekstraordinært tilbud på bordet, hvis Arsenal skal overveje et salg af den 24-årige Ødegaard, der i denne sæson har scoret 15 Premier League-mål.