• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Jacob Quvang

Spændende: Højbjerg skal vinde CL med Mbappé

Foto: Getty Images

Danskeren bliver nu nævnt som et emne i Paris Saint-Germain, som vil bygge et vinderhold til Kylian Mbappé.

Af Jacob Quvang

Hvordan lyder et samarbejde mellem Pierre-Emile Højbjerg og Kylian Mbappé? 

Urealistisk? Måske, men det er lige nøjagtig, hvad der kan ske til den kommende sæson. Den danske midtbanemotor bliver nemlig bragt i spil i Paris Saint-Germain, som efter endnu en skuffende Champions League-sæson er i gang med at lægge planerne til at bygge et vinderhold op omkring Kylian Mbappé.

Her bliver Højbjerg nævnt som en mulig ny spiller af det franske medie L'Equipe

PSG har ifølge mediet fire spillere på en ønskeliste til sommer. Udover Højbjerg befinder Ousmane Dembele, Randal Kolo-Muani og Bernardo Silva sig også på listen. 

Håbet med Høbjerg er, at han skal tilføre noget robusthed til PSG-midtbanen, som ofte svigter i de allerstørste Champions League-kampe. Indkøbet af Fabian Ruiz sidste sommer har heller ikke hjulpet på dette.

Højbjerg er en af de store ledere i Tottenham, og han er fast mand på førsteholdet. Højbjerg har været en af de bedre spillere på et skuffende Spurs-mandskabet i denne sæson, så på den måde er det ikke utænkeligt, at Højbjerg bliver fristet af interessen fra den stenrige franske klub. 

Her vil han også prøve at blive holdkammerat med Kylian Mbappé, som han er en spiller, han har spillet imod flere gange på landsholdet de seneste år.