Video : Tipsbladet
Rygter

Medie: Storklub kigger på dansk juvel i aften

Der sidder talentspejdere fra Juventus og holder øje med Maurits Kjærgaard, når det danske U21-landshold torsdag aften møder Frankrig.

I aften får Thierry Henry sin debut som cheftræner for det franske U21-landshold mod Danmark.

Og til den kamp har Juventus angiveligt sendt spejdere ud for at holde øje med én bestemt dansker. Det skriver Calcio Mercato

Torino-klubben skulle nemlig have set sig varm på Maurits Kjærgaard, der til daglig spiller i østrigske Red Bull Salzburg. 

Og det er da også planen, at den unge dansker skal sælges videre til sommer, hvis man spørger hovedpersonen selv. Det kan du læse mere om her

- Folk sender mig nogle ting, og så læser jeg det selvfølgelig. Det dukker også op andre steder. Men det er stadig vildt at læse det. Man plejede jo at spille fodbold for sjov, nu er det ens job. 

- Planen er, at jeg skal væk til næste sommer, hvis alt går som planlagt. 

Om destinationen så hedder Juventus til sommer, det skal indtil videre være et ubesvaret spørgsmål, men hvis han imponerer bejlerne fra Torino i torsdagens landskamp, så kunne det være et godt bud. 

Men danskeren er ikke den eneste som Juventus holder øje med. Ifølge det italienske medie skulle de ligeledes have et ømt punkt for Kjærgaards direkte oppasser i aftenens kamp, Habib Diarra. 

Der er med andre ord lagt i kakkelovnen til en spændende dyst på midtbanen, hvor Maurtis Kjærgaard skal forsøge at overbevise Juventus om, at han er bedre end Habib Diarra fra modstanderholdets midtbane. 

Kampen mellem Frankrig og Danmark bliver fløjtet i gang torsdag klokken 18:30.