• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Superliga-interesse for Kasper Dolberg

Foto: Getty Images

Ifølge fransk medie ønsker Nice at sælge Kasper Dolberg, der har bejlere i flere lande.

Af Lars Gram-Hanssen

Efter to mindre vellykkede lejeophold i Sevilla og Hoffenheim skal Kasper Dolberg nu tilbage til Nice, hvor danskeren har en kontrakt frem til 2024. 

Men ifølge det franske medie Foot Mercato ønsker den sydfranske klub nu at skille sig af med den 25-årige Kasper Dolberg, som man i 2019 hentede i Ajax for omtrent 150 millioner kroner. 

Foot Mercato skriver, at en række klubber har vist interesse for Kasper Dolberg. Der er særligt tale om klubber i Tyskland, Belgien og Danmark. Der er også interesse fra den næstbedste række i England, forlyder det.

Kasper Dolberg blev tidligere på ugen rygtet til PSV Eindhoven af et hollandsk medie, og også Foot Mercato skriver, at den hollandske storklub er interesseret i Dolberg, der i foråret scorede ét mål i 13 Bundesliga-kampe for Hoffenheim. 

Ifølge Foot Mercato ønsker Nice at sælge Kasper Dolberg for et beløb mellem 37 og 52 millioner kroner. 

Kasper Dolberg var ikke med i den trup, som landstræner Kasper Hjulmand tirsdag udtog forud for Danmarks kommende EM-kvalifikationskampe. 

Efter udtagelsen udtalte Kasper Hjulmand dog et størt ønske om, at Kasper Dolberg nu finder en klub, hvor angriberen kan finde sig til rette og vise sit potentiale. Det kan du læse mere om HER