Rygter Lars Gram-Hanssen

Medier: City tæt på stort salg - kræver 520 mio.

Foto: Getty Images

Flere fremtrædende medier skriver nu, at Raheem Sterling nærmer sig et skifte til Chelsea. Manchester City vil angiveligt have lidt over en halv milliard kroner for den engelske landsholdsangriber.

Af Lars Gram-Hanssen

Efter syv sæsoner i Manchester City tyder meget på, at Chelsea bliver Raheem Sterlings næste destination. 

I hvert fald lyder det fra en række fremtrædende medier, herunder The Guardian, The Athletic, Sky Sports og ESPN, at Chelsea nu presser på for at hente den engelske landsholdsstjerne. 

Ifølge The Guardian forventer man i Manchester City, at Raheem Sterling forlader klubben denne sommer. Mestrene har hentet Erling Haaland og Julian Alvarez, og dermed er der udsigt til mere begrænsede muligheder for Sterling, der allerede i sidste sæson havde svært at tilkæmpe sig fast spilletid under Pep Guardiola. 

I Chelsea er man til gengæld ved at sige farvel til rekordindkøbet Romelu Lukaku, der efter en skuffende sæson på Stamford Bridge nu har kurs tilbage mod Inter. 

Det bliver dog ikke helt billigt for Chelse at hente Raheem Sterling, selvom den 27-årige angriber blot har ét år tilbage af sin kontrakt med Manchester City. Således skriver The Guardian, at Manchester City kræver 520 millioner kroner for Raheem Sterling. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.