• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter clbold.dk

Medie: Messi accepterer gigantisk lønnedgang

Foto: Getty Images

Lionel Messi har angiveligt besluttet sig for at udvise forståelse for Barcelonas økonomiske problemer.

Af clbold.dk

Lionel Messis kontrakt med Barcelona udløb for to uger siden, men nu forlyder det, at argentineren er ved at nå til enighed med den catalanske storklub.

Således skriver den spanske avis Sport, at Barcelona og Messi har indgået en generel aftale, som dog nu endnu ikke er blevet underskrevet. Ifølge avisen har Lionel Messi at give afkald på 50 procent af sin løn, fordi argentineren har forståelse for Barcelonas økonomiske problemer. 

Først på plads om et par uger
Ifølge Sport er det primært skatteanliggender, der har gjort det kompliceret at få en ny kontrakt udarbejdet. Nu er tiden kommet til, at Barcelonas og Messis advokater skal have papirarbejdet på plads, hvilket forventes at tage et par uger. Først i slutningen af juli forventes det, at Barcelona kan melde ud, at Messi fortsætter i klubben.

Ifølge Sport har Barcelona og Lionel Messi samtidig droppet idéen om at inkludere et fremtidigt MLS-skifte i aftalen. Tidligere har der været snak om, at Messi ville stoppe i Barcelona om to eller tre år. Nu forlyder det dog, at den 34-årige argentiner er klar på at tage yderligere fem sæsoner i Barcelona. 

Læs også: - Messi overgår ikke Maradona, uanset om han vinder VM fire gange i træk

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020