Video : Tipsbladet
Rygter

Monsterbeløb: Real Madrid forgylder Kylian Mbappé

Kylian Mbappé kommer ikke til at gå sulten i seng, når han har skrevet under på sin kontrakt med Real Madrid.

I sidste uge meddelte flere af klodens største transferjournalister, at Kylian Mbappé har truffet en afgørelse omkring sin fremtid.

Den består i, at han forlader Paris Saint Germain til sommer, når hans kontrakt med storklubben udløber.

Dermed vil han være fri på markedet til at vælge sin næste klub, og det er næsten allerede forudbestemt, hvem det bliver. Real Madrid har i flere år været varme bejlere til franskmanden og nu peger det i retning af, at de lykkes med at få ham på kontrakt.

Marca har allerede rapporteret, at han har skrevet under på sin kontrakt med Real Madrid. Nu melder BBC så om flere detaljer i indholdet af kontrakten.

Han får angiveligt en femårig aftale i Real Madrid, som vil indbringe ham omkring 112 millioner kroner om året. Det er et voldsomt beløb, men der venter endnu større smil på vej til banken for franskmanden.

Ifølge BBC får 25-årige Kylian Mbappé også en signon bonus på lidt over 1,1 milliard kroner. Derudover får han også en procentdel af salg af trøjer og andet merchandise med hans navn eller ansigt på.

Kylian Mbappé har allerede i mange år været en af verdens bedst betalte fodboldspillere i PSG, som han kom til i 2017. Siden er det ifølge Transfermarkt blevet til 244 scoringer i 291 kampe.

Det er også blevet til et hav af mesterskaber og pokaltitler foruden alle de individuelle priser, som han også har vundet. Franskmanden mangler dog fortsat Champions League-pokalen i sit trofæskab.

Selvom han har mulighed for at afslutte sine syv år i PSG med dét trofæ, så kommer han i hvert fald til et Real Madrid-hold, der har for vane at præstere og komme langt i verdens bedste klubturnering.

Det skal dog nævnes, at ingen officielle kanaler - hverken PSG, Real Madrid eller Mbappé - endnu har meldt om, hvor fremtiden ligger.