Video : Tipsbladet
Rygter

Nu er der udbrudt forhandlinger om Højbjerg

Ifølge den engelske avis Daily Mail forhandler storklub om et køb af den danske landsholdsstjerne.

Rygterne har svirret om danske Pierre-Emile Højbjerg for tiden, og noget kunne tyde på, at han ikke er Tottenham-spiller efter sommerferien. 

Der har været massive rygter om, at Diego Simeone og Atletico Madrid skulle have et godt øje til den danske landsholdsspiller, og nu er den spanske hovedstadsklub angiveligt i konkrete forhandlinger med Tottenham om et køb. 

Det skriver den engelske avis Daily Mail.

Tidligere har meldingen været, at Højbjergs prisskilt på 335 millioner kroner var for dyrt for Atletico, hvorfor de arbejdede på en lejeaftale. 

Nu forlyder det dog, at de rød- og hvidstribede spaniere har ombestemte sig, og nu pønser man på en permanent aftale. 

Højbjergs fremtid i Tottenham har været genstand for stor spekulation efter, at 'Spurs' hentede den australske cheftræner Ange Postecoglou fra Celtic.

Danskeren skulle angiveligt ikke være sikret på en startplads i australierens system, særligt efter James Maddison er kommet til, hvorfor han kunne være på vej mod nye græsgange. 

Desuden trækker det angiveligt i Højbjerg at kunne spille Champions League-fodbold, hvilket ikke ville være en mulighed i London-klubben, der endte helt uden for de sjove pladser i Premier League på ottendepladsen. 

Pierre-Emile Højbjerg har fået 145 kampe for Tottenham, siden han ankom i 2020 fra Southampton.