Video : Tipsbladet
Rygter

Nu vil han være engelsk landstræner

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Erik ten Hag fyret i Manchester United
Note: 
Erik ten Hag ligner en dead man walking i Manchester United. I hvert fald skriver den normalt troværdige Gianluca Di Marzio nu, at klubben gør klar til at tage afsked med den hollandske cheftræner, når sæsonen er færdig. FA Cup-finalen mod Manchester City på Wembley står derfor til at blive hollænderens sidste kamp i spidsen for Manchester United. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Gianluca Di Marzio (via Soccer News)

Dominic Solanke fra Bournemouth til Tottenham
Note: 
Tottenham vil strække sig langt for at få fingrene i Dominic Solanke, der har været som en enmandshær for Ange Postecoglous mandskab for Bournemouth i denne sæson, hvor kun Alexander Isak, Cole Palmer og Erling Haaland har scoret flere mål end englænderen. Tottenham skulle sågar være villige til at smide Richarlison på porten for at få Solanke ind
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Talksport

Mauricio Pochettino som engelsk landstræner
Note: 
Chelsea og Pochettino har afbrudt samarbejdet, men argentineren kunne meget vel blive i England. Den nu tidligere Chelsea-træner er nemlig meget interesseret i at overtage landstrænersædet på det engelske landshold, hvis Gareth Southgate skulle stoppe. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Telegraph

Benjamin Sesko fra RB Leipzig til Arsenal
Note: 
Til sommer står han over for Joachim Andersen og Simon Kjær i gruppespillet ved EM-slutrunden, men inden da vil den 20-årige slovener Benjamin Sesko angiveligt træffe en endelig beslutning om sin fremtid. Arsenal har tidligere vist interesse i angriberen, der altså overvejer sine muligheder i øjeblikket.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Fabrizio Romano