• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Jacob Quvang

Bayern München tager kontakt til glohed dansker

Foto: Getty Images

Varm dansker er et emne i den tyske storklub Bayern München.

Af Jacob Quvang

Rasmus Højlund meldes i disse dage på vej til samtlige storklubber i Europa, og nu har endnu en bragt sig på banen.

Selveste Bayern München, der lige har fået Thomas Tuchel som cheftræner, er angiveligt vilde med den brandvarme dansker, som for nylig scorede fem mål for Danmark mod Finland og Kasakhstan.

Interessen er angiveligt så konkret, at man allerede har taget den første kontakt omkring et eventuelt skifte. 

Det skriver det italienske medie Tuttomercatoweb

For få dage siden skrev den italienske transferjournalist Fabrizio Romano, at Rasmus Højlund og hans lejr leder efter en ny agent. Dette for at forberede danskeren til et storstilet skifte i fremtiden. 

Tuttomercatoweb skriver, at Rasmus Højlund kan blive en del af agentbureauet LIAN Sports Group, som blandt andet repræsenterer Leroy Sané, Federico Chiesa og Kalidou Koulibaly. Dette rygte skal dog nok tages med et gran salt. 

Bayern Münchens interesse giver på flere måder mening. Den tyske storklub solgte topscorer Robert Lewandowski sidste sommer og afløste ham med Sadio Mané. Den tidligere Liverpool-stjerne har dog haft en vanskelig første tid i Tyskland, og som type er han slet ikke en spiller, som scorer lige så mange mål som polakken.

Derfor kan Bayern München se mod Højlund for at finde sin næste bomber, og mon ikke også Thomas Tuchel kan se for sig, at den energiske danske angriber har evnerne og potentialet til at hamre mange mål ind for storklubben.