• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Ny holdkammerat til Højbjerg: Tottenham henter målmandsprofil i Serie A

Foto: Getty Images

Hugo Lloris' tid som førstemålmand i Tottenham ser ud til at være forbi inden længe, idet London-klubben nu har hentet Atalanta-keeperen Pierluigi Gollini.

Af Lars Gram-Hanssen

Fire år efter skiftet fra Aston Villa til Atalanta rykker Pierluigi Gollini tilbage til engelsk fodbold, idet Tottenham har sikret sig den 26-årige målmand. 

Sådan lyder det fra den italienske transferekspert Fabrizio Romano, der skriver, at Gollini bliver den første forstærkning for den nye Tottenham-sportsdirektør Fabio Paratici, som tidligere på sommeren forlod en lignende stilling i Juventus. 

Farvel til Lloris?
Pierluigi Gollini har i de seneste sæsoner været fast starter for Atalanta, der i sidste sæson sluttede på tredjepladsen i Serie A, så umiddelbart er der lagt op til, at den efterhånden 34-årige Hugo Lloris er i overhængende fare for at miste sin status som førstemålmand i Tottenham. 

Ifølge Fabrizio Romano skifter Pierluigi Gollini i første omgang på en lejeaftale indtil næste sommer, hvorefter Tottenham har mulighed for at købe italieneren for 110 millioner kroner. Ifølge Romano gennemgår Gollini et lægetjek torsdag, hvorefter målmanden flyver til London.

Tidligere på ugen reporterede Football London, at Tottenham også ønsker at hente en anden af Joakim Mæhles holdkammerater, som i sidste sæson blev kåret til Årets Forsvarsspiller i Serie A. Læs mere om det her