Video : Tipsbladet
Rygter

Ny klub meldes interesseret i Simon Kjær

Tipsbladet er her klar med torsdagens rygtebørs.

Simon Kjær fra AC Milan til Fiorentina
Note:
Simon Kjær blev for nogle uger siden sat i forbindelse med Venezia, men ifølge den Venedig-baserede avis Il Gazzettino er også Fiorentina interesseret i at hente den danske landsholdskaptajn, der har kontraktudløb i AC Milan denne sommer. I løbet af karrieren har Simon Kjær allerede spillet for en håndfuld italienske klubber i form af Palermo, Roma, Atalanta og AC Milan. 
Kilde: Il Gazzettino
Sandsynlighed: Middel

Xavi Simons fra Paris Saint-Germain til Bayern München
Note:
Han imponerede som lejesvend i RB Leipzig i sidste sæson, og Xavi Simons er nu kommet i Bayern Münchens søgelys. Den 21-årige hollænder har dog et prisskilt på 750 millioner kroner. 
Kilde: Bild
Sandsynlighed: Under middel

Mason Greenwood fra Manchester United til Lazio
Note:
Efter en sæson som lejesvend i spanske Getafe kan Mason Greenwood være på vej til Serie A, hvor Lazio angiveligt er klar til at betale 265 millioner kroner for den engelske angriber. 
Kilde: Daily Mail
Sandsynlighed: Middel

Matty Cash fra Aston Villa til Inter
Note:
Aston Villas højre back Matty Cash kan angiveligt være på vej til Inter, hvor den polske landsholdsspiller kan afløse Denzel Dumfries. 
Kilde: Sky Sport
Sandsynlighed: Middel

Wout Weghorst fra Burnley til Ajax
Note:
Den tidligere Manchester United-spiller Wout Weghorst, der blev matchvinder i Hollands første EM-kamp mod Polen, kan nu være på vej til hjemlandet. 
Kilde: Over middel
Sandsynlighed: Fabrizio Romano