• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Nikolaj Kesting

Onsdagens rygtebørs: Newcastle jagter Barca-kant

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af Nikolaj Kesting

Ousmane Dembele fra FC Barcelona til Newcastle
Note: Den franske hurtigløbers kontrakt med Barcelona udløber til næste sommer, og han har angiveligt ingen interesse i at forlænge den. Nyrige Newcastle er en af bejlerne, som er interesserede i at hente ham, og ifølge flere medier er parterne allerede i dialog. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Goal

Erling Haaland fra Borussia Dortmund til Chelsea
Note: Chelsea-manager Thomas Tuchel indrømmer, at klubben på regelmæssig basis taler om erhvervelsen af Erling Haaland. Han mener sagtens, at Haaland og Romelu Lukaku kan spille sammen. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: SportBild

Paulo Fonseca ny træner i Newcastle
Note: Den tidligere AS Roma-træner er en af hovedkandidaterne til det nye Newcastle-job efter fyringen af Steve Bruce. Han var tæt på at ende i Tottenham i sommer, men det blev aldrig til noget. Det forventes, at Fonseca og Newcastle begynder samtaler senere på ugen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Dominic Calvert-Lewin fra Everton til Newcastle
Note: Den fysisk stærke angriber er et emne hos Newcastle i januartransfervinduet, og planen har ikke ændret sig efter Steve Bruces' fyring. Newcastle mener, at ham og Callum Wilson supplere hinanden godt i angrebet. De får dog konkurrence af Arsenal, Manchester City og Manchester United.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Telegraph

Matthijs de Ligt fra Juventus til FC Barcelona
Note: Den hollandske midtstopper er ikke glad for sin rolle i Juventus, og derfor har hans agent, Mino Raiola, angiveligt holdt samtaler med Barcelona om et muligt skifte. De Ligt er tidligere også blevet rygtet til rivalerne fra Real Madrid. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sport

Kieran Trippier fra Atletico Madrid til Manchester United
Note: Den engelske højreback har for nylig sagt, at han vil elske at spille i Premier League igen. Allerede i sommer var Trippier rygtet til United, og det kan være klubben giver det et nyt forsøg, når transfervinduet åbner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mirror

Neto fra Barcelona til West Ham
Note: West Ham har stadig Neto på blokken, og målmanden er fri til at forlade Barcelona til januar på en lejekontrakt. Barcelona har dog som krav, at West Ham skal købe ham fri fra den spanske klub til sommer. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport

Paulo Dybala forlænger med Juventus
Note: Dybala er ikke langt fra at skrive under på en ny kontrakt med Juventus, der vil holde ham i klubben til 2026. Der har ellers været snak om, hvorvidt det kan lykkedes Juventus at sikre sig sin stjernes underskrift, men nu lyder meldingerne på, at parterne er enige. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttosport

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020