Foto: Getty Images
Rygter

Osimhen-pris kan bane vejen for Højlunds PL-skifte

Ifølge The Guardian er Erik ten Hag 'besat' af at hente Harry Kane, mens Napolis Victor Osimhen bliver for dyr at hente. Rasmus Højlund kan stadig rykke til Old Trafford til sommer, forlyder det.

Harry Kane, Victor Osimhen og Rasmus Højlund er tre angribere, der i den seneste tid er blevet rygtet til Manchester United. 

Ifølge The Guardian rykker Napoli-stjernen dog næppe til Old Trafford til sommer, selvom interessen er stor. 

De italienske mestre har valgt at sætte et prisskilt på 1,1 milliarder kroner på Victor Osimhen, og ifølge The Guardian er det en pris, som Manchester United med al sandsynlighed ikke er indstillet på at betale. 

Manchester United ønsker ikke at betale mere end 850 millioner kroner for Osimhen, idet der ikke er nogen garanti for, at nigerianeren kan tilpasse sig i Premier League. 

Ifølge The Guardian er det Harry Kane, der topper Manchester Uniteds ønskeliste, idet Erik ten Hag angiveligt er 'besat' af Tottenham-stjernen. 

Manchester Uniteds plan er at komme med et tidligt bud på Harry Kane, idet 'De Røde Djævle' ikke ønsker at risikere en længerevarende transfersaga denne sommer. Dermed vil der være tid til at finde en anden løsning, såfremt Tottenham viser sig umulige at forhandle med. 

Harry Kanes kontrakt udløber i 2024, så Tottenham står umiddelbart ikke i den bedste forhandlingsposition. 

Ifølge The Guardian vil Rasmus Højlund blive set som 'fremtidens mand', hvis den 20-årige dansker bliver hentet til Manchester United denne sommer. Højlund er ikke tiltænkt en rolle som starter, hvis han bliver hentet, skriver The Guardian. 

Ifølge The Guardian er Erik ten Hag også meget interesseret i at hente Chelsea-stjernen Mason Mount, der ligesom Harry Kane har kontraktudløb om 12 måneders tid.