• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Fuhr Nielsen

På vej til Danmark for at lukke en aftale

Foto: Getty Images

Fodboldagent er på vej til Danmark, hvor han regner med at få en underskrift med retur.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Inden længe kan der være hvid røg på vej i dansk fodbold.

Det teaser fodboldagenten Allessandro Acri for i et interview med calciomercato.it. Fodboldagenten er på vej til Danmark for at lukke en aftale, der kan ende med en underskrift om tre uger.

- Jeg tror, at ugen efter påske kan han komme hertil [Italien, red.] og skrive under. Han er en ung angriber fra Kosovo med dansk pas, siger han og fortsætter.

- Han er 187 centimeter høj, og ved hvordan man spillere flere faser af spillet. Jeg kan sammenligne ham med Immobile, når det handler om at angribe bagrummet

Alessandro Acri, der er stifter af agentvirksomheden MTA Group, sætter ikke noget navn på hverken spiller eller klubber, men sikkert er det, at angriberen skal til Italien, fremgår det i artiklen.

Selvom transfervinduet er lukket i både Italien og Danmark kan man fortsat godt købe spillere, men de kan ikke registreres før sommerens transfervindue åbner igen.

Alessandro Acri har tidligere lavet handler i Skandinavien, hvor han er meget aktiv. Det samme er han i Østeuropa, mens han har gode forbindelser til Italien. I støvlelandet har han tidligere været scout i klubber som Sampdoria og AC Milan.