Video : Tipsbladet
Rygter

PSG vil byde 650 mio. for engelsk stjerne

Paris Saint-Germain er angiveligt til at sende et rigtigt stort bud til Manchester United til sommer.

Paris Saint-Germain ventes at sige farvel til Kylian Mbappé til sommer, og dermed skal pariserne på jagt efter en ny centerforward i løbet af de kommende måneder. 

Og løsningen kan potentielt blive Marcus Rashford. Ifølge Daily Mirror er Paris Saint-Germain nemlig ved at forberede et bud på Manchester United-stjernen, der tidligere har været nævnt som et emne i den franske klub. 

Hele 650 millioner kroner er Paris Saint-Germain angiveligt klar til at betale for den 26-årige Marcus Rashford, der har kontrakt med Manchester United frem til sommeren 2028. 

I Paris Saint-Germain er cheftræner Luis Enrique i den seneste tid begyndt at give mindre spilletid til Kylian Mbappé, hvilket den spanske træner har begrundet med, at pariserne er nødt til at forberede sig på, at der vil komme en tid, hvor Mbappé ikke længere er i klubben. 

Marcus Rasford var flyvende i sidste sæson, hvor han scorede 30 mål, men den engelske stjerne har haft det væsentligt sværere i denne sæson, hvor han også har haft disciplinære problemer. 

Paris Saint-Germain-præsident Nasser Al-Khelaifi har tidligere udtalt, at Marcus Rashford er en spiller, der kunne blive interessant for pariserne.