• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter clbold.dk

Real Madrid-legende meldes på vej til denne klub

Foto: Getty Images

Til sommer har Marcelo været i Real Madrid i over 15 år, og til den tid forventes brasilianeren at forlade den spanske storklub.

Af clbold.dk

Marcelo er en klublegende i Real Madrid, men tiden i den spanske hovedstad er ved at lakke mod enden for den 33-årige brasilianer. 

Det er blot blevet til 23 minutters spilletid for Marcelo i denne sæson, mens venstrebacken i sidste sæson varmede bænken i længere perioder. Og ifølge den spanske avis El Nacional er Marcelo nok snart færdig i europæisk fodbold. 

Rykker tilbage til hjemlandet
Marcelos kontrakt med Real Madrid udløber efter denne sæson, og ifølge El Nacional har forsvarsspilleren kurs tilbage mod klubben, hvor det hele startede, nemlig Fluminense i hjemlandet. 

Ifølge El Nacional har Marcelo længe vidst, at hans tid i Real Madrid lakker mod enden, idet Ferland Mendy i de seneste sæsoner har overtaget brasilianerens plads i startelleveren.

Og ifølge El Nacional ser den brasilianske klub Fluminense altså ud til at blive Marcelos næste destination. Real Madrid-legenden spillede for Fluminense tilbage i 2006, inden han som teenager rykkede til Bernabéu i januar 2007.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020