• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Morten Jørgensen

Rygte: Robin Olsen er Liverpools alternativ til Alisson og Oblak

Liverpool er på jagt efter en ny målmand i sommerens transfervindue, og Robin Olsen sættes nu i forbindelse med Champions League-finalisterne.

Af Morten Jørgensen

Det ligger næsten helt fast, at FC København i sommerens transfervindue skiller sig af med Robin Olsen. Ståle Solbakken har lagt op til, at den svenske landsholdsmålmand skal sælges, og Jesse Joronen er allerede blevet hentet som erstatningen i AC Horsens.

Tidligere i dag blev Robin Olsen sat i forbindelse med et skifte til AS Roma. Den italienske klub har ingen planer om at sælge Alisson i sommerens transfervindue, men alligevel holder klubben øje med en lille håndfuld målmænd, og dem er FC København-målmanden ifølge Fotbollskanalen én af.

Netop Alisson har været et varmt emne i Liverpool, og den engelske klub har et mål om at hente en ny målmand inden næste sæson. Foruden den brasilianske landsholdsmålmand kigger Liverpool også på Jan Oblak, men i tilfælde af at det kan ikke kan lade sig gøre, vil Premier League-klubben gå længere ned af listen med målmænd.

Her finder Liverpool, ifølge the Guardian, Robin Olsen. Den 28-årige svensker er angiveligt i søgelyset hos den engelske storklub, men selvom han har været forrygende for både FC København og det svenske landshold, må man trods alt mene, at han er på et noget lavere niveau end både Alisson og Jan Oblak.

Liverpool vil sandsynligvis også gå efter en målmand, der kan tage kampen op med Loris Karius, som i anden halvdel af den forgangne sæson skubbede Simon Mignolet endegyldigt ud på bænken. Tyskeren leverede en stribe gode præstationer, inden han i Champions League-finalen lavede to graverende fejl, som har stillet spørgsmålstegn ved Liverpools målmandssituation.

Foruden Loris Karius råder Liverpool i øjeblikket også over både Danny Ward og Simon Mignolet, som henholdsvis er en del af det walisiske og belgiske landshold.

I øjeblikket er Robin Olsen afsted med det svenske landshold til VM i Rusland, hvor han er det klare førstevalg for Janne Anderssons mandskab, som er havnet i gruppe med Tyskland, Mexico og Sydkorea. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus