Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørs: United vil bruge 850 mio på to 17-årige

Tipsbladet tager temperaturen på de varmeste transferrygter fra den internationale fodboldverden.

Jack Clarke fra Sunderland til Brentford
Note
: Brentford har efter sigende indstillet sigtekornet efter Sunderlands 22-årige kantspiller Jack Clarke. Han vurderes til at koste omkring 130 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Chronicle

Luis Guilherme fra Palmeiras og Lorran fra Flamengo til Manchester United
Note
: Både Guilherme og Lorran, der begge er 17 år, bliver tilsyneladende fulgt tæt af United, men hvis de vil have dem kan det komme til at koste dem over 850 millioner kroner.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Star

Palhinha fra Fulham til Bayern München
Note
: Den portugisiske midtbanespiller Palminha skulle have været minutter fra at skifte til Bayern i slutningen af sommerens transfervindue. Det skete ikke, men de har tænkt sig at prøve igen, forlyder det.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Telegraph

Danny Rohl til Sheffield Wednesday
Note
: Den 34-årige tysker med en fortid med trænerroller i både Leipzig, Bayern og det tyske landshold ser ud til at være favorit til at tage jobbet i Sheffield.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Mail

Jadon Sancho fra Manchester United til Juventus
Note: 
Sancho er helt ude i kulden i Manchester United, hvor han ikke engang får lov at træne med resten af førsteholdstruppen. Derfor peger alle pile i retning af et skifte til januar. Og til den tid vil Juventus angiveligt stå klar med et bud på 60 millioner pund, svarende til over 517 millioner kroner. Det er "kun" lidt over 100 millioner kroner mindre end Manchester United gav for ham i sin tid. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Alphonso Davies fra Bayern München til Real Madrid eller Manchester City
Note: 
Real Madrid har flirtet med Alphonso Davies i de seneste par uger, men nu har de fået hård konkurrence fra Manchester City i kampen om den canadiske stjerne. Davies har kontrakt med Bayern frem til 2025, men der er ikke udsigt til at den skal forlænges. Så hvis sydtyskerne vil have penge for ham, kan de blive nødt til at sælge inden da.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Wayne Rooney fra DC United til Birmingham
Note: 
Wayne Rooney har netop forladt cheftænerrollen i DC United, hvorfor at rygterne om et skifte tilbage til engelsk fodbold står endnu stærkere. Her står Birmingham angiveligt klar til at droppe deres nuværende træner John Eustace for at finde plads til Wayne Rooney, hvorfor et skifte virker meget sandsynligt. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Times

Gabriel Jesus fra Arsenal til Napoli
Note: 
Napoli kan stå og mangle en angriber, når Victor Osimhen formentligt smutter til januar efter længere tids splid med klubben. Der har man angiveligt kigget i Arsenals retning, hvor Gabriel Jesus skulle være i napolitanernes søgelys. Arsenal skal i så fald først have fundet en erstatning, hvorfor der spekuleres i en byttehandel, der sender Osimhen til Nordlondon. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Express