• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Tipsbladet.dk

Rygtebørs: Barca udpeger afløseren til Busquets

Foto: Getty Images

Tipsbladet er klar med tirsdagens rygtebørs.

Af Tipsbladet.dk

Angel Di Maria forlader Juventus
Note: Argentinerens ophold i Juventus lakker mod enden, når han til sommer har kontraktudløb med Torino-klubben. Der har ellers været meldinger om en positiv dialog mellem parterne med henblik på en forlængelse, men nu peger pilen i højere grad mod en afsked. Angel Di Maria er også begyndt at afsøge sine muligheder.
Kilde: Fabrizio Romano
Sandsynlighed: Over middel

Ruben Neves fra Wolverhampton til FC Barcelona
Note: Sergio Busuquets takker af i FC Barcelona efter denne sæson, og her har catalanerne nu udset sig hans afløser. De vil gerne hente Ruben Neves i Wolverhampton, men hans ankomst afhænger af, om man kan skabe luft i lønloftet gennem et salg af Ansu Fati.
Kilde: The Athletic
Sandsynlighed: Middel

Declan Rice fra West Ham til Bayern München
Note: Den engelske midtbanestjerne Declan Rice er i efterhånden flere transfervinduer blevet rygtet væk fra West Ham, og denne sommer bliver ingen undtagelse. De første rygter om et skifte til Arsenal har allerede set dagens lys, men nu forloyder det, at Bayern München ser ham som den perfekte løsning til deres midtbane.
Kilde: Sky Sports
Sandsynlighed: Under middel

Marc Guehi fra Crystal Palace til Liverpool
Note: Den engelske stopper har leveret en stærk sæson for Crystal Palace, hvilket nu har kastet interesse af sig fra Liverpool, der gerne vil hente Marc Guehi til sommer.
Kilde: Daily Mail
Sandsynlighed: Under middel

Arne Slot fra Feyenoord til Tottenham
Note: Tottenham er i fuld sving med at finde deres permanente cheftræner, der skal løfte klubben ud af sølet. Her er Feyenoords succestræner Arne Slot de seneste dage blevet rygtet kraftigt i retning af Tottenham. Lykkes det at hente hollænderen, så kommer det til at koste klubben fra Nordlondon lidt over 50 millioner kroner at købe ham fri.
Kilde: Daily Mail
Sandsynlighed: Middel