• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Tipsbladet.dk

Rygtebørs: Klopp vil igen på rov i Benfica

Foto: Getty Images

Vi er klar med onsdagens rygtebørs.

Af Tipsbladet.dk

Benfica-duo til Liverpool
Note: Benfica sælger ofte dyrt, og nu kan to af klubbens spillere være på affyringsrampen. Således skulle Liverpool have set nærmere på forsvarsspilleren Antonio Silva og midtbanespilleren Florentino Luis, da Benfica vandt 2-0 over Famalicao sidste fredag. Begge spillere har været stærkt spillende i denne sæson.
Kilde: 90min
Sandsynlighed: Under middel

Gianluigi Donnarumma fra Paris Saint-Germain til Juventus 
Note: Den italienske landsholdsmålmand kan være på vej tilbage til hjemlandet, hvor Juventus overvejer muligheden. Her skal han afløse Wojciech Szczesny, der kan være på vej videre, hvis ikke Juventus spiller europæisk til næste sæson.
Kilde: La Gazzetta dello Sport
Sandsynlighed: Under middel

Harry Kane fra Tottenham Hotspur til Manchester United
Note: Harry Kane har nu været rygtet til Premier League-rivalen gennem flere sæsoner, men nu skulle Manchester United være optimistiske på at hente ham. Det kræver dog, at Tottenham misser Champions League til næste sæson, hvilket bestemt ikke er urealistisk. Manchester United skulle angiveligt have taget kontakt til Kane via en tredjepart, og her skulle responsen være positiv.
Kilde: The Sun
Sandsynlighed: Under middel

Romeo Lavia fra Southampton til Manchester City
Note: Skulle Manchester City miste Ilkay Gundogan på en fri transfer til sommer, når tyskerens kontrakt udløber, så kan hans afløser være en spiller, de kender særdeles godt. Klubben vil nemlig pønse på at hente Lavia tilbage, og Manchester City skulle have en tilbagekøbsklausul på 40 millioner pund, som giver dem en fordel i kampen om hans underskrift.
Kilde: Football Insider
Sandsynlighed: Middel

Moises Caicedo fra Brighton til Arsenal, Manchester United, Chelsea eller Liverpool
Note
: De engelske klubber er meget interesseret i Brightons 21-årige midtbanestjerne, der har leveret strålende præstationer for klubben. Interessen er der, selv om han har skrevet under på en ny aftale med Brighton.
Kilde: Football Insider
Sandsynlighed: Over middel

Mason Mount fra Chelsea til Newcastle United
Note
: Midtbanespilleren fra England er lidt inde og ude af holdet i Chelsea - desuden skadet for tiden - men han kan være en spiller, der skal væk fra Chelsea til sommer. Både Liverpool og Newcastle United viser interesse.
Kilde: Daily Mail
Sandsynlighed: Middel

Antonio Silva fra Benfica til Liverpool eller Tottenham
Note
: Den fremragende 19-årige midtstopper spåes en stor fremtid, og de engelske klubber sværmer allerede om ham. Både Tottenham og Liverpool har sendt scouts til Portugal for at se nærmere på Silva og Silvas holdkammerat Florentino Luis.
Kilde: 90min
Sandsynlighed: Middel

Reiss Nelson fra Arsenal til Brighton eller Nice
Note
: Kantspilleren har kontraktudløb til sommer, og både ligarivalerne fra Brighton samt franske OGC Nice viser interesse. Sidstnævnte er i øvrigt ejet af engelske Jim Ratcliffe.
Kilde: CBS Sports
Sandsynlighed: Under middel

Morten Hjulmand fra US Lecce til Juventus
Note
: Den danske midtbanespiller, 23 år, har imponeret stort i Italien i denne sæson. Han er anfører for Lecce og ventes til sommer at blive solgt for omkring 150 millioner kroner. En del klubber har interesse, men ifølge Gazzetta dello Sport peger pilen mod Juventus, der fører kampen om danskeren foran AS Roma og Atalanta.
Kilde: Gazzetta dello Sport
Sandsynlighed: Middel