Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørs: Genoptager flirten med Højbjerg

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Romelu Lukaku fra Chelsea til Roma
Note
: Den belgiske superstjerne er udlejet til Roma i denne sæson med fin succes, og begge klubber håber angiveligt, at en permanent transfer kan falde på plads efter sæsonen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Evening Standard

Joao Palhinha fra Fulham til Bayern München
Note
: Han var tæt på et skifte i sommer, men Joao Palhinha blev i Fulham. Nu kan han få drømmeskiftet til Bayern München i januar, hvor Fulham skal være klar til at sælge midtbanespilleren for mindre end 450 millioner kroner.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sky

David de Gea til MLS
Note
: David de Gea har stået uden kontrakt siden sommer, og han er angiveligt ikke interesseret i et skifte til Saudi-Arabien. I stedet er han åben for at fortsætte karrieren i USA.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: 90min

Thiago fra Liverpool til FC Barcelona
Note
: FC Barcelona jagter en erstatning for skadede Gavi, og i den forbindelse overvejer klubben at hente en gammel kending i form af Thiago fra Liverpool. Thiago fik sin fodboldopdragelse i Barcelona.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: 90min

Pierre-Emile Højbjerg fra Tottenham til Atletico Madrid
Note: Rygterne svirrer om den danske landsholdsstjerne, hvor særligt Juventus bliver kædet sammen med Tottenham-spilleren. Nu tyder noget på, at en gammel flirt i form af Atletico Madrid kæmper med om danskerens gunst. Den spanske mesterklub var i sommer meldt interesseret, og nu byder de sig til igen. Handelen skulle blive særligt aktuel, hvis Diego Simeonevælger at skille sig af med Rodrigo De Paul. Atletico er angiveligt villige til at give cirka 185 millioner kroner for danskeren.
Kilde: Fichajes
Sandsynlighed: Middel