Rygter Lars Gram-Hanssen

Rygtebørs: Barcelona vil udnytte nedrykning

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af Lars Gram-Hanssen

Raphinha fra Leeds til FC Barcelona
Note: Den brasilianske kantspiller Raphinha er en eftertragtet herre, og Leeds kæmper for livet i Premier League. Ender klubben med at rykke ud, kan Raphinha hentes for 220 millioner kroner, og det vil FC Barcelona udnytte.
Kilde: FourFourTwo
Sandsynlighed: Middel

Youri Tielemans fra Leicester til Arsenal
Note: Arsenal nærmer sig en aftale med Youri Tielemans, der koster London-klubben cirka 350 millioner kroner. Real Madrid står imidlertid klar til at springe til, hvis Arsenal ikke kvalificerer sig til Champions League.
Kilde: Sun on Sunday
Sandsynlighed: Middel

Bremer fra Torino til Leicester
Note: Chelsea har været sat i forbindelse med Torino-stopperen Bremer, men Leicester har ikke opgivet at sikre sig brasilianerens underskrift. Han koster angiveligt i omegnen af 350 millioner kroner.
Kilde: Sun on Sunday
Sandsynlighed: Under middel

Sam Johnstone fra West Bromwich til Tottenham
Note: Tottenham forventes at lande en aftale med den engelske målmand Sam Johnstone, da Manchester United har besluttet sig for ikke at ville hente ham tilbage til klubben alligevel.
Kilde: Sunday Mirror
Sandsynlighed: Middel

Nemanja Matic fra Manchester United til Juventus
Note:
Matic har allerede meddelt, at han forlader Old Trafford til sommer, og den 33-årige serber står nu angiveligt foran et skifte til Juventus. 
Kilde: Daily Star
Sandsynlighed: Middel

Leicester må vinke farvel til stærk trio
Note: Kasper Schmerichel skal måske vinke farvel til tre prominente holdkammerater til sommer. Således forlyder det, at både Youri Tielemans, James Maddison og Harvey Barnes kan forlade Leicester efter denne sæson.
Kilde: Daily Mail
Sandsynlighed: Middel

Pau Torres fra Villarreal til Tottenham
Note: Tottenham er angiveligt blevet informeret om, at Torres kan hentes for under 400 millioner kroner, hvilket er et godt stykke under spanierens frikøbsklausul.
Kilde: Football Insider
Sandsynlighed: Middel

Marcos Alonso fra Chelsea til FC Barcelona
Note: Spanieren ønsker angiveligt at vende tilbage til hjemlandet, hvor FC Barcelona anser ham som en oplagt kandidat til at bolstre venstrebackpositionen.
Kilde: Fabrizio Romano
Sandsynlighed: Over middel

Dani Alves kan forlade FC Barcelona
Note: Alves vende tilbage til Barcelona i januar, men klublegenden kan allerede til sommer være på vej væk, da klubben endnu ikke har gjort brug af optionen til at forlænge den 39-årige brasilianers kontrakt. 
Kilde: AS
Sandsynlighed: Middel