Foto: Getty Images
Rygter

Rygtebørs: Liverpool klar med første Frendrup-bud

Tipsbladet er klar med onsdagens første skud transferrygter.

Bryan Zaragoza fra Granada til Bayern München
Note: Bayern München er på jagt efter en ny kantspiller, og ham lader man til at have fundet i spanske Granada. Således skulle man nærme sig en aftale om Bryan Zaragoza, som har været i strålende form i denne sæson. Den 22-årige spanier har været involveret i syv scoringer i La Liga, og parterne skulle efter sigende allerede være i dialog om et skifte.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: El Chiringuito TV

Fem spillere til Newcastle til januar
Note: Det er om at holde tungen lige i munden til januar, hvis man er Newcastle-fan, for der kan ske store ting og sager. Helt konkret kan hele fem spillere være på vej til klubben for at styrke holdets top fire-chancer. David de Gea og Aaron Ramsdale kan komme til på målmandsposten. Også Ruben Neves og Kalvin Phillips sættes i forbindelse med klubben, som har et hul på midtbanen, der skal fyldes ud efter Sandro Tonalis lange karantæne. Oppe foran har man et godt øje til den tidligere Vejle-angriber Hugo Ekitike, som kun har spillet en enkelt gang for Paris Saint-Germain i denne sæson. Det er dog ganske urealistisk, at alle fem spillere støder til på samme tid.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Max Moerstedt fra Hoffenheim til Manchester United eller Chelsea
Note: Det 17-årige tyske stortalent var flyvende ved U17-VM, som Tyskland vandt, og han står på vippen til at få chancen på Hoffenheims førstehold, som han trods alt ikke har repræsenteret endnu. Talentet skulle være enormt, og de to engelske storklubbers scouts har været meget imponeret over det, som de har set fra ham. Det er dog langt fra de to eneste klubber, som har et godt øje til ham.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: 90min.

Morten Frendrup fra Genoa til Liverpool
Note:
Den tidligere Brøndby-spiller har for alvor etableret sig i italiensk fodbold, men spørgsmålet er, hvor længe det varer ved. For "Kongen af Tacklinger", som han er blevet omdøbt, rager angiveligt en del interesse til sig, og flere gange meldes Liverpool som en bejler. Nu skulle interessen efter sigende være så konkret, at den engelske klub er på vippen til at sende et åbningsbud afsted til Genoa. Det lyder på 10 millioner pund, hvilket svarer til 87 millioner kroner. Det er transferjournalisten Ekrem Konur, som skriver det. Umiddelbart er det vanskeligt at forestille sig, at det vil være nok til at lade Genoa slippe midtbaneslideren.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Ekrem Konur