Foto: Getty Images
Rygter

Rygtebørsen: United er ude efter FCM-bøddel

Vi er klar med søndagens rygtebørs.

Ademola Lookman fra Atalanta til Napoli
Note: Hvis det ender med, at Napoli sælger Osimhen til sommer, så lader det til at være Atalanta-angriberen Lookman, der skal være erstatningen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Ekrem Konur

Raphinha fra Barcelona til Chelsea eller Newcastle
Note
: Både Chelsea og Newcastle holder angiveligt skarpt øje med, hvordan det går Raphinha i Barcelona - ligesom catalanernes økonomi.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sport

Goncalo Inacio fra Sporting CP til Manchester United
Note:
Sporting-forsvarsspilleren Goncalo Inacio bliver nu sat i forbindelse med et skifte til United efter hans flotte præstation mod Arsenal i Europa League. Tidligere på sæsonen var han også med til at slå FC Midtjylland ud.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Corriere da Manha

Abdessamad Ezzalzouli fra Barcelona til Atletico Madrid
Note
: Abdessamad Ezzalzouli, der går under navnet 'Abde' er for tiden udlejet til Osasuna, og han skulle være blevet interessant for Atletico.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport

Jordan Pickford fra Everton til Tottenham
Note
: Den engelske keeper har lige skrevet under på en ny aftale med Everton, men Tottenham lurer og vil have målmanden til klubben som erstatning for Hugo Lloris.
Kilde: The Sun
Sandsynlighed: Under middel

Emiliano Martinez fra Aston Villa til Tottenham
Note
: Argentineren er et andet emne, da han ikke just er Unai Emerys favorit i Aston Villa. Martinez, 30 år, er en håndfuld, men også en rigtig dygtig målmand, der lige er blevet verdensmester med Argentina.
Kilde: The Sun
Sandsynlighed: Middel

Frenkie de Jong fra Barcelona til Chelsea
Note
: Den engelske klub er ikke færdig med at handle, selv om der blev brugt milliarder i januar-vinduet. Klubben bejler til at hente hollandske Frenkie de Jong, der også er ønsket i Manchester United.
Kilde: Football Insider
Sandsynlighed: Middel

Gabriel Sara fra Norwich til West Ham
Note
: Midtbanespilleren fra Brasilien er også interessant for både Atletico Madrid og RB Leipzig, og noget tyder på at han bruger sommeren på at skifte klub - West Ham er favorit, men klubben skal nok blive i Premier League, hvis det skal være realistisk at hente Sara.
Kilde: Sunday Mirror
Sandsynlighed: Over middel

Erling Haaland fra Manchester City til Paris Saint-Germain
Note
: Den norske superbomber er målet for PSG, hvis den franske klub ender med at miste Neymar til sommer. Ønsket er at sætte Haaland og Mbappé sammen i det, der utvivlsomt vil være det vildeste angreb i verden. Det kræver formentlig et par milliarder, hvis det skal kunne lade sig gøre.
Kilde: RMC Sport
Sandsynlighed: Under middel