Foto: Getty Images
Rygter

Rygtebørs: PL-giganter kæmper om Inter-stjerne

Få de seneste transferrygter fra den internationale fodboldverden.

Tajon Buchanan fra Club Brugge til Manchester City
Note: 
Der er krummer i den kun 18-årige Tajon Buchanan, der til dagligt tørner ud for Club Brugge. Pep Guardiola er da også bekendt med potentialet på den unge canadier, der i øvrigt har meldt ud, at han ikke kommer til forlænge sin kontrakt, når den udløber i 2025. Manchester City skulle til januars transfervindue stå klar med et bud på 50 millioner pund. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Star 

Ben Godfrey fra Everton til Tottenham
Note: 
Everton har fået gang i pointhøsten, men kan snart tabe en profil til en konkurrent. I hvert fald står Everton klar til at acceptere et bud på Ben Godfrey, hvis Tottenham skulle sende sådan et afsted til januar. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Football Insider 

Samuel Ilong-Junior fra Juventus til Tottenham
Note: 
Der er mere godt nyt på vej til Tottenham-fans. I hvert fald har de også set sig varme på den kun 20-årige Samuel Ilong-Junior fra Juventus. Newcastle har også tidligere været nævnt, men i øjeblikket skulle Tottenham føre kampen om det engelske stortalent. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Football Insider

Hakan Calhanoglu fra Inter til Chelsea eller Liverpool
Note: 
Calhanouglu har spillet i Serie A siden 2017 og har aldrig prøvet sig af i Premier League. Det kan han dog snart komme til. I hvert fald holder både Chelsea og Liverpool øje med den 29-årige tyrker, der har spillet en god sæson med Inter. Calhanouglus kontrakt udløber dog først til 2027.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Tuttosport