Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørsen: Trio byder på Lindstrøm i denne uge

Vi er klar med tirsdagens rygtebørs.

Jesper Lindstrøm fra Eintracht Frankfurt til Newcastle, AC Milan eller Napoli
Note: Jesper Lindstrøm har været en ombejlet herre hele sommeren, og i denne uge er der en sandsynlighed for, at Newcastle, AC Milan og Napoli alle sender et bud afsted på danskeren. Eintracht Frankfurt har tidligere afvist et bud fra RB Leipzig på 186 millioner kroner og forventer nærmere 260 millioner kroner. 
Kilde: Bild
Sandsynlighed: Middel

Callum Doyle fra Manchester City til Leicester (leje)
Note: Den talentfulde Manchester City-spiller Callum Doyle er efter sigende meget tæt på at skifte til nyligt nedrykkede Leicester på en lejeaftale for den kommende sæson.
Kilde: Daily Mail
Sandsynlighed: Over middel

Angeliño fra RB Leipzig til Galatasaray
Note: Den tidligere FC Barcelona- og Manchester City-back Angeliño er på plads i Galatasaray, der køber ham i RB Leipzig.
Kilde: Fabrizio Romano
Sandsynlighed: Over middel

Anthony Elanga fra Manchester United til Everton
Note: Everton skulle være interesserede i at hente svenske Anthony Elanga, og Manchester United er åbne for at diskutere en handel.
Kilde: Foot Mercato
Sandsynlighed: Middel

Mads Hermansen fra Brøndby IF til Anderlecht
Note: Anderlecht har sendt deres førstemålmand Bart Verbruggen afsted til Brighton, og derfor er klubben anført af Jesper Fredberg og Brian Riemer på jagt efter en ny keeper. Her skulle de angiveligt have Mads Hermansen på blokken, og eftersigende har de også kontaktet ham. Mads Hermansen skulle være åben for projektet i Anderlecht, men den belgiske klub kigger også på andre alternativer som Noah Atubolu fra Freiburg.
Kilde: Sacha Tavolieri
Sandsynlighed: Middel

Randal Kolo Muani fra Eintracht Frankfurt til Paris Saint-Germain
Note
: Den franske angriber er ønsket af hjemlandets PSG. PSG har sagt farvel til Lionel Messi, der er uro om Kylian Mbappé, og Neymar har også sine udfald. Så der er brug for forstærkninger til offensiven, og her er Jesper Lindstrøms holdkammerat altså et emne
Kilde: Independent
Sandsynlighed: Under middel

Bernardo Silva fra Manchester City til Al-Hilal
Note
: De saudiske klubber er aggressive i jagten på stjerner, og Portugal-stjernen Bernardo Silva er seneste emne i Al-Hilal.
Kilde: CBS Sports
Sandsynlighed: Middel

Newcastle skal sælge Allan Saint-Maximin
Note
: Edide Howes mandskab skal formentlig af med en spiller for at kunne finansiere et køb af kantspiller Harvey Barnes fra Leicester City, da man er tæt på grænsen omkring financial fair play. Her menes det, at man genre vil sælge franske Allan Saint-Maximin, som formentlig også gerne vil prøve sig af et andet sted, da han har mistet sin plads i startopstillingen.
Kilde: Telegraph
Sandsynlighed: Middel

Perr Schuurs fra Torino til Liverpool
Note
: Den 23-årige centerback fra Holland menes at være et emne i Liverpool. Jürgen Klopp vil gerne forstærke bagkæden, og her er der sat kryds ud for det tidligere Ajax-talent.
Kilde: Football Insider
Sandsynlighed: Under middel

Thomas Kaminski fra Blackburn Rovers til Luton Town
Note
: Den belgiske keeper, der tidligere har stået for FC København, er højt på ønskelisten hos Premier League-oprykkerne fra Luton Town. Indtil videre har Luton dog ikke nået enighed med Blackburn Rovers og Jon Dahl Tomasson, der kræver et sted mellem 30 og 40 millioner kroner for keeperen.
Kilde: Lancashire Telegraph
Sandsynlighed: Over middel