• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Karl Dorph Søe

Rygtebørsen: Mbappé tager beslutning om fremtid

Foto: Getty Images

Tipsbladet serverer her mandagens varmeste transferrygter.

Af Karl Dorph Søe

Kylian Mbappé forbliver i PSG næste sæson
Note: Det kom for nylig frem, at Kylian Mbappé ikke vil aktivere den klausul i hans kontrakt, der holder ham i Paris indtil sommeren 2025. Den franske superstjerne vil dog angiveligt ære hans nuværende aftale og spille næste sæson hos de nykårede franske mestre. Hvis mesterklubben vil have penge for den lynhurtige franksmand, kan de dog blive nødsaget til at sælge ham i løbet af de to næste transfervinduer, hvor blandt andre Real Madrid siges at være interesseret. 
Kilde: Goal
Sandsynlighed: Middel

Roberto Firmino fra Liverpool til Real Madrid
Note: 'Bobby' er fortid i den nordengelske traditionsklub efter næsten et årti i den røde trøje. Den brasilianske angriber har været rygtet til mange europæiske topklubber, og nu siges Real Madrid også at være interesseret. Den spanske hovedstadsklub leder med lys og lygte efter en erstatning for Benzema, der muligvis smutter, når hans kontrakt udløber næste sommer.
Kilde: Fabrizio Romano
Sandsynlighed: Middel

James Maddison forlader Leicester
Note: Lørdag blev Leicester sendt ud i Premier League-mørket, blot syv år efter de på spektakulær vis vandt det engelske mesterskab. Et hav af spillere på Dean Smiths mandskab rygtes for tiden væk fra den midtengelske klub, blandt andre James Maddison. Den engelske midtbaneprofil er i lang tid blevet spået en karriere for en af topklubberne i Premier League, og alt tyder på, at han tager det næste skridt til sommer. Her siges Newcastle at være favoritter til at hente den 26-årige landsholdsspiller.
Kilde: Mirror
Sandsynlighed: Over middel

Jack Harrison forlader Leeds
Note: Ligesom med Leicester skal Leeds ikke spille Premier League næste sæson. Det er derfor også naturligt, at nogle af deres store profiler kan forlade klubben her til sommer. Heriblandt Jack Harrison, der siges at være på vej væk fra den nordengelske klub.
Kilde: Leeds Live
Sandsynlighed: Over middel

Alexis Sanchez vender retur til Premier League
Note: Den chilenske komet vil gerne retur til engelsk fodbold efter tre år i henholdsvis Inter og Marseille. Sanchez har tidligere tørnet ud for Manchester United og Arsenal. 
Kilde: The Sun
Sandsynlighed: Middel