Foto: Cameron Smith
Rygter

Rygtebørsen: Rooney kan lave et vildt comeback

Tipsbladet serverer dagens varmeste transferrygter.

Enzo Fernandez fra SL Benfica til Chelsea
Note: London-klubben forsøgte at hente VM-vinderen i begyndelsen af transfervinduet, men blev afvist. Alligevel har Graham Potter og kompagni ikke opgivet at købe midtbanestjernen. Det bliver dog en meget dyr fornøjelse, da SL Benfica kræver på den anden side af 900 millioner danske kroner. 
Sandsynlighed: Under middel. 
Kilde: Record i Portugal. 

Wayne Rooney bliver ny Everton-træner
Note: Den legendariske Premier League-angriber kan lave et vildt comeback til Goodison Park - denne gang som cheftræner. Wayne Rooney er nemlig på Evertons liste over mulige afløsere for Frank Lampard. Det er han sammen med eksempelvis David Moyes, der lige nu står i spidsen for West Ham. 
Sandsynlighed: Under middel. 
Kilde: The Athletic. 

Malo Gusto fra Olympique Lyon til Manchester United
Note: Den unge back har været rygtet heftigt til Chelsea i denne måned, som han angiveligt allerede er enig med, men nu får London-klubben alvorlig konkurrence fra Manchester United, der også har taget kontakt til ham. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Fabrice Hawkins

Marcelo Bielsa bliver ny Everton-træner
Note: Everton skal på trænerjagt efter fyringen af Frank Lampard, og her har klubben angiveligt allerede holdt samtaler med Marcelo Bielsa, der har stået uden klub efter bruddet med Leeds. Bielsa ønsker dog angiveligt at høre mere om klubbens transferplaner, før han træffer en endelig beslutning.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Thomas Frank fra Brentford til Everton
Note: Marcelo Bielsa er ikke den eneste på blokken i Everton. Den kriseramte klub har også blikket rettet mod danske Thomas Frank, der nyder stor succes i Brentford. London-klubben har dog angiveligt afvist Evertons henvendelse på ham.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Football Insider

Victor Osimhen fra Napoli til Manchester United
Note: Manchester United har ikke sluppet interessen i den dygtige angriber, som har været uhyggelig god for Napoli i denne sæson. Den italienske klub vil dog have hele 100 millioner euro for ham.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Florian Plettenberg

Mykola Matviyenko fra Shakhtar Donetsk til Brighton 
Note: Endnu en ukrainer kan være på vej til Premier League. Således har Brighton rettet blikket mod forsvarsspilleren Matviyenko, som vurderes til at koste 20 millioner pund.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail