Rygter Tipsbladet.dk

Rygtebørsen: Barca og City forbereder stjernebytte

Foto: Getty Images

Tipsbladet bringer hver dag de varmeste rygter fra udlandet.

Af Tipsbladet.dk

Ralf Rangnick måtte ikke få en angriber
Note: Ralf Rangnick var på angriberjagt tilbage i januar, hvor han havde udset sig Dusan Vlahovic, Luis Diaz og Julian Alvarez. Ledelsen i Manchester United gav ham imidlertid et stort nej på hans forespørgsel om at købe en af de tre. Dermed endte Luis Diaz i Liverpool, Vlahovic i Juventus, mens Manchester City tilknyttede Julian Alvarez.
Kilde: Goal
Sandsynlighed: Middel

Nuno Mendes fra Sporting til Paris Saint-Germain
Note: Den portugisiske venstre back Nuno Mendes har været udlejet fra Sporting til PSG i denne sæson. Her har han overbevist franskmændene om, at de gerne vil have ham til at blive. En aftale frem til 2026 skulle være på plads, og det forventes, at Sporting og Mendes-lejren mødes i næste uge for at færdiggøre handlen. PSG vil således udløse Nuno Mendes købsoption, som lyder på knap 300 millioner kroner.
Kilde: Fabrizio Romano
Sandsynlighed: Over middel

Bernarndo Silva fra Manchester City til FC Barcelona
Note: FC Barcelona er klar til at lave et bud på den portugisiske stjerne Bernardo Silva til sommer. Da det formentlig beløber sig op i enorme summer, så vil de forsøge at indgå en byttehandel med Manchester City, der sender Frenkie De Jong den anden vej. Bernardo Silva har tidligere fortalt om, at hjemve fik ham til at ønske et skifte sidste sommer, så måske byder muligheden sig denne gang for at komme tættere på Portugal.
Kilde: Mundo Deportivo
Sandsynlighed: Middel

Gareth Bale fra Real Madrid til DC United
Note: Gareth Bale har i efterhånden lang tid lignet en færdig mand i Real Madrid. Det vil amerikanske DC United forsøge at udnytte. De har ham på en liste med to andre europæiske navne, som de ønsker at tilknytte. Bale-lejren og DC United er fortsat i dialog, men det forventes ikke, at der træffes en beslutning før Wales har spillet deres VM-kvalifikationskampe.
Kilde: Washington Post
Sandsynlighed: Middel

Graham Potter fra Brighton til Tottenham
Note: Brighton-manager Graham Potter ligner lige nu topkandidaten til at tage over i Tottenham, hvis Antonio Conte vælger at forlade klubben til sommer. Det vil angiveligt koste Tottenham omkring 87 millioner kroner at købe Potter ud af sin kontrakt med 'havmågerne'.
Kilde: Telegraph
Sandsynlighed: Middel