Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørsen: Chelsea vil hente Napoli-stjerne

Tipsbladet tager temperaturen på de varmeste transferrygter fra den internationale fodboldverden.

Takehiro Tomiyasu fra Arsenal til Bayern München
Note: 
Tomiyasu har spillet sig ind i varmen på Arsenals venstre back, men japaneren har tidligere vist, at han også kan spille både midterforsvar og højre back under Mikel Arteta. Det er ikke Bayern Münchens næse forbi, der netop leder efter en fleksibel forsvarsspiller, der kan dække flere positioner. Sydtyskerne skulle derfor være meget interesseret i at hente japaneren til Bundesligaen allerede til januar. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Germany 

Roberto De Zerbi fra Brighton til Real Madrid
Note: 
Det er ikke hver dag, at man ser hverken spillere eller trænere tage skiftet fra Brighton til Real Madrid, men det kan Brighton-træner Roberto De Zerbi meget vel gøre. I hvert fald skulle den spanske kongeklub angiveligt have kontaktet den italienske cheftræner, der har gjort det så godt i Premier League. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport 

Dominic Calvert-Lewin fra Everton til Newcastle
Note: 
Newcastle holder et vågent øje med Calvert-Lewin i Everton. Cheftræner Eddie Howe har efter sigende udset sig Everton-angriberen som et ønske til sommerens transfervindue. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: TeamTalk 

Khvicha Kvaratskhelia fra Napoli til Chelsea
Note: 
Det er ikke uden grund, at han går under navnet "Kvaradona" med reference til en vis argentiner, der også engang rendte rundt i Napoli. Khvicha Kvaratskhelia havde nemlig en stor del af æren i at Napoli blev italienske mestre sidste år med hele 12 mål og 13 assists på 34 kampe. I denne sæson har georgieren dog ikke været helt den samme, men det mener Chelsea, at de kan finde frem igen. I hvert fald har de meldt deres interesse i "Kvaradona".  
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: ESPN