Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørsen: City-spiller skal erstatte Tonali

Tipsbladet tager temperaturen på de varmeste transferrygter fra den internationale fodboldverden.

Brahim Diaz fra Real Madrid til Aston Villa eller West Ham
Note:
Det forlyder, at Real Madrid har oplyst Aston Villa og West Ham om, at offensivspilleren Brahim Diaz koster 150 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Birmingham Mail

Kalvin Phillips fra Manchester City til Newcastle
Note
: Newcastle har efter sigende fået genoplivet deres interesse i Kalvin Phillips efter det står klart, at de nok må undvære Sandro Tonali i lang tid grundet en karantæne for betting på egne kampe.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Inews

Nico Williams fra Athletic Bilbao til Arsenal, Liverpool, Tottenham eller Aston Villa
Note
: Det lader til, at der er stor interesse for den spanske kantspiller Nico Williams.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: 90min

Geny Catamo fra Sporting CP til Aston Villa
Note
: Kantspilleren Catamo fra Mozambique er tilsyneladende kommet på Aston Villas radar.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Birmingham Live

Andri Gudjohnsen i sommerskifte
Note: Lyngby BK har stor glæde af islandske Andri Gudjohnsen, der scorer mål på samlebånd, men til sommer slutter lejeopholdet. Lyngby BK vil selvsagt gerne indløse angriberens købsoption, men IFK Norrköping, der har ham på kontrakt, ser på den anden side en mulighed for en endnu større gevinst. Ifølge Tipsbladets oplysninger er købsoptionen på et sted mellem 1,5 til to millioner kroner, men IFK Norrköping vil i stedet for at sælge ham til Lyngby bringe ham retur næste sommer og sælge ham med en endnu større fortjeneste til andre interesserede klubber.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Expressen

Scott McTominay fra Manchester United til Newcastle
Note: Newcastle er på udkig efter en midtbanespiller, da Sandro Tonali står til en lang karantænedom. Her er et hav af midtbanespillere bragt i spil, men den seneste nye på listen er en kending fra Premier League i form af Scott McTominay fra Manchester United, der er begyndt at få smag for mål både på klub- og landshold.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Athletic

Serhou Guirassy fra Stuttgart til Fulham
Note:
Guirassy har banket mål ind på samlebånd i Tyskland, hvor han har scoret 14 mål på otte kampe. Nu kan Bundesliga-topscoreren være på vej til Premier League, hvor Fulham skulle være interesserede i at hente Serhou Guirassy til januar. Den afrikanske angriber har en frikøbsklausul på "kun" 128 millioner kroner, hvilket alt andet end lige er attraktivt for Fulham, der tilsammen kun har scoret otte mål i denne sæson. Men Fulham er nok ikke den eneste, der er på lur efter Guirassy.
Sandsynlighed: Middel 
Kilde: Evening Standard

Jamal Musiala fra Bayern München til Manchester City eller Real Madrid
Note: 
Jamal Musiala har været storspillende for Bayern München over en længere periode, og det er naturligvis ikke gået ubemærket hen hos de største klubber i Europa. Og selvom Bayern også hører til i den kategori, så er de ikke, hvad de har været, hvorfor han kunne være fristet af et endnu større skfite, hvor der er større chance for at vinde Champions League. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sky Sports Deutschland 

Aaron Ramsdale fra Arsenal til Chelsea
Note: 
Han lignede det sikre førstevalg i Arsenal efter en fremragende sæson, hvor han fandt vej til årets hold i Premier League. Men Mikel Arteta har givet sin tillid til landsmanden David Raya, hvorfor Ramsdale befinder sig i en særdeles utilfredsstillende situation som reservekeeper. Derfor har naboerne fra Chelsea "naturligvis", fristes man til at sige, set sit snit til at kapre keeperen til den anden side af London. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mail