Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørs: Gigantklub står klar med 848 mio. kr.

Få de seneste transferrygter fra den internationale fodboldverden.

Goncalo Ramos fra SL Benfica til Manchester United
Note
: Erik ten Hag leder med lys og lygte efter en angriber, som kan forstærke førsteholdstruppen. Tidligere har Harry Kane og Victor Osimhen været nævnt, men nu har hollænderen rettet mod 21-årige Goncalo Ramos, som lavede hattrick for Portugal ved VM i Qatar. Han har en frikøbsklausul på cirka 890 millioner danske kroner. 
Kilde: Goal. 
Sandsynlighed: Under middel. 

Victor Osimhen fra Napoli til Chelsea 
Note: Todd Boehly - Chelseas ejer - er ikke bleg for at bruge penge. Det så vi i løbet af vinterens transfervindue, og den store pengepung kan blive fundet frem til sommer igen. Her er Chelsea parate til at betale i omegnen af 848 millioner danske kroner for den brandvarme Napoli-angriber, som er øverst på London-klubbens ønskeliste. 
Kilde: Football Insider. 
Sandsynlighed: Middel. 

Rasmus Højlund fra Atalanta til Real Madrid
Note
: Rasmus Højlunds pris kan meget vel være steget nogle millioner de seneste fire dage. Fem mål i to landskampe for Danmark har gjort angriberen endnu varmere, og både Arsenal, Real Madrid og Juventus har forelsket sig i den danske skarpretter. Prisen på Højlund er angiveligt 300 millioner kroner.
Kilde: Fichajes
Sandsynlighed: Under middel

Romeo Lavia fra Southampton til Arsenal
Note
: Den defensive midtbanespiller har været et lyspunkt på et dårligt Southampton-mandskab, og Arsenal lurer på den 19-årige belgier, der har en fortid i Manchester City. Netop Manchester City kan vippe Arsenal og andre bejlere af pinden så let som ingenting. City skal således have en tilbagekøbsklausul på Romeo Lavia, som de solgte til Southampton i sommer. 
Kilde: Fabrizio Romano
Sandsynlighed: Middel

Dani Olmo fra RB Leipzig til FC Barcelona
Note
: FC Barcelona er interesseret i Dani Olmo, klubbens tidligere akademispiller, og catalanerne skal over for midtbanespillerens bagland have givet udtryk for, at de gerne ser, at Olmo ikke forlænger kontrakten med RB Leipzig.
Kilde: Fichajes
Sandsynlighed: Middel

Wilfried Gnonto fra Leeds til Juventus
Note
: Den italienske landsholdsspiller kan være på vej hjem til Italien, hvor Juventus lurer på den 19-årige Leeds-spiller, som er noteret for to Premier League-kasser i denne sæson.
Kilde La Gazzetta dello Sport
Sandsynlighed: Under middel

Ilias Akhomach fra Barcelona til Arsenal
Note
: Premier Leagues tophold har før haft pæn succes med spillere, som er fostret på Barcelonas akademi - tag bare Cesc Fabregas og Hector Bellerin. Nu lurer The Gunners på offensivspilleren Ilias Akhomach, 18, som spiller for Barcelonas B-hold, men har tre førsteholdsoptrædener på CV'et.
Kilde: Sport
Sandsynlighed: Middel