Rygter Tipsbladet.dk

Rygtebørsen: Barca kigger på rivals stjerne

Foto: Getty Images

Vi er klar med fredagens rygtebørs.

Af Tipsbladet.dk

Gleison Bremer fra Torino til Chelsea
Note
: Chelsea er på jagt efter nye stoppere, eftersom både Antonio Rudiger og Andreas Christensen ser ud til at forlade klubben. En ny mand kan blive Gleison Bremer, der imponerer i Torino.
Sandsynlighed: Middel
Kilde. Football.london

Graham Potter fra Brighton til Tottenham
Note
: Der er rygter om, at Tottenham kan miste Antonio Conte til PSG denne sommer, og i så fald vil Spurs kigge mod Brighton for at finde deres næste manager. Tottenham skal i hvert fald have Graham Potter stående øverst på listen over mulige managere.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Telegraph

Joao Felix fra Atletico Madrid til FC Barcelona
Note
: FC Barcelona sættes i forbindelse med et hav af angribere, og nu forlyder det, at de har kig på Joao Felix fra rivalen Atletico Madrid.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: ARA

Aaron Wan-Bissaka fra Manchester United til AS Roma
Note
: Højrebacken er ønsket i AS Roma, hvor hans tidligere boss José Mourinho nu arbejder. Og måske er han mulig at hente, da det har været en svær sæson i Manhcester United.
Kilde: The Sun
Sandsynlighed: Middel

Jordan Pickford fra Everton til Tottenham eller Newcastle United
Note
: Målmanden, 28 år, skal være interessant for både Tottenham og Newcastle United. Spurs har Hugo Lloris i kassen, mens Newcastles keeper er slovakken Martin Dubravka, der har spillet i Esbjerg fB. Et Pickford-skifte til Newcastle vil ikke være populært, da han ganske enkelt er hadet blandt klubbens fans grundet fortiden hos ærkerivalerne Sunderland, ligesom han flere gange har taget pis på NUFC-tilskuerne.
Kilde: talkSPORT
Sandsynlighed: Under middel

Pau Torres fra Villareal til Tottenham
Note
: Stopperen er ønsket i den engelske klub, og også Manchester United har tidligere været meldt interesseret. Torres er spansk landsholdsspiller og i øvrigt ikke den eneste, som Spurs holder øje med - klubben kigger også på velspillende Arnaut Danjuma.
Kilde: 90min
Sandsynlighed: Over middel

Victor Osimhen fra Napoli til Arsenal
Note
: Den nigerianske angriber vil hellere spille for Arsenal end både Manchester United og Newcastle United, har han sagt.
Kilde: Gazzetta dello Sport
Sandsynlighed: Middel

Raphinha fra Leeds United til West Ham United
Note
: London-klubben skal have sendt et nyt tilbage afsted på den brasilianske stjerne, der har gjort det glimrende. Barcelona meldes også interesseret.
Kilde: Sport
Sandsynlighed: Under middel