Foto: Getty Images
Rygter

Rygtebørsen: Har Jonas Wind på blokken

Tipsbladet er klar med fredagens rygtebørs.

Takehiro Tomiyasu forlænger med Arsenal
Note: Japaneren er ikke altid førstevalg i Arsenal, men Mikel Arteta ved, hvad han får, når han bringer ham i spil. Derfor vil Arsenal gerne honorere ham med en kontraktforlængelse. Hans nuværende aftale udløber i 2025.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: The Athletic

Serhou Guirassy fra Stuttgart til Manchester United
Note: Rasmus Højlund kan snart få konkurrence i angrebet, da Manchester United har kastet sig ind i kampen om Serhou Guirassy, der har gang i en forrygende sæson i Bundesligaen. Newcastle, AS Roma og AC Milan skulle også have et godt øje til den franskfødte angriber.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Foot Mercato

Jonas Wind fra Wolfsburg til Nottingham Forest
Note: Den danske angriber har været i forrygende form i denne sæson, hvilket har fået flere Premier League-klubber til at spærre øjnene op. Brentford og Fulham er begge blevet kædet sammen med danskeren, hvoraf han i hvert fald ikke selv har hørt noget til sidstnævnte klub. Nu melder Nottingham Forest sig angiveligt også ind i køen af bejlere. Jonas Wind er en af flere navne på klubbens angriberblok til januar.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Football Insider

Radu Dragusin fra Genoa til Manchester United
Note:
Manchester United er angiveligt i dialog om et køb af den rumænske forsvarsspiller Radu Dragusin. I sidste sæson var han udlejet til Genoa med stor succes, og denne sommer købte italienerne ham på en permanent aftale. Nu kan han allerede være på vej videre.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Pro Sport