Rygter: Han dropper Inter og skifter til Juventus
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Rygter

Rygter: Han dropper Inter og skifter til Juventus

Så er Tipsbladet klar med ugens første omgang rygter til dig.

Bremer fra Torino til Juventus
Note: Forsvarsspilleren Bremer har længe lignet en mand, der skulle optræde for Inter i den kommende sæson, men nu ligner Juventus et bedre bud på brasilianerens næste klub. Den Gamle Dame har afgivet et bud, der kan løbe op i 300 millioner kroner, forlyder det.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Goal

Ismaël Bennacer fra AC Milan til Manchester United
Note: Manchester United har tilføjet AC Milan-spilleren Ismaël Bennacer til klubbens ønskeliste og overvejer angiveligt at tilbyde Donny van de Beek i bytte. Italienerne forlanger efter sigende 335 millioner kroner for Bennacer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Frenkie De Jong fra FC Barcelona til Bayern München
Note: Manchester United har været efter Frenkie De Jong, men hollænderen ønsker tilsyneladende at blive i Barcelona. Nu har Bayern München imidlertid meldt sig på banen, og De Jong vil overveje et skifte til den tyske storklub.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sport

Oleksandr Zinchenko fra Manchester City til Arsenal
Note: Nu er det på plads: Manchester City og Arsenal har lavet en aftale om Oleksandr Zinchenko. Ukraineren skriver under på en fireårig kontrakt i Arsenal, der betaler cirka 262,5 millioner kroner plus 17,5 millioner kroner i bonusser.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: The Athletic

Evander fra FC Midtjylland til FC Porto
Note: Det er ikke noget nyt, at der er rift om Evander. Denne gang kommer interessen fra en gammel kending, der før har været meldt ude efter den dygtige midtbanespiller. Det er således den portugisiske storklub FC Porto, der har genoptaget flirten med Evander. FC Porto har solgt deres offensive stjerne Vitinha til Paris Saint-Germain for over 300 millioner kroner, og her har de udset sig Evander til at tage over efter ham. De regner med at kunne lokke FC Midtjylland til et salg med et bud i omegnen af 60 millioner kroner. Det er ikke kun de mangedobbelte portugisiske mestre, der har et godt øje til Evander. Galatasaray har også den seneste tid været ude efter Superliga-stjernen.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Bola Na Rede

Frenkie de Jong fra FC Barcelona til Manchester United
Note: Hollænderen ser nu ikke ud til at ville skifte til Premier League. Han vil i stedet for til Bundesligaen, hvis han skal væk fra Camp Nou. Dermed ligner det en lang næse til Christian Eriksen og Manchester United. 
Sandsynlighed: Under middel. 
Kilde: Sport. 

Matthijs de Ligt fra Juventus til Bayern München
Note: Tyskerene vil have den tidligere Ajax-stjerne. Derfor har Bundesliga-klubben budt omkring 522 millioner danske kroner, og en aftale skulle være tæt på mellem klubberne. 
Sandsynlighed: Over middel. 
Kilde: Goal. 

Memphis Depay fra FC Barcelona til Tottenham
Note: London-klubben vil gerne hente hollænderen til Premier League, og de er klar til at betale i omegnen af 127 millioner danske kroner. Problemet er bare, at La Liga-klubben ønsker cirka 150 millioner kroner. 
Sandsynlighed: Under middel. 
Kilde: Sport i Spanien. 

Bayern München drømmer om Harry Kane
Note: Robert Lewandowski er fortid i storklubben, og nu skal en erstatning findes. Oliver Kahn er enorm fan af Tottenham-angriberen og kalder Harry Kane en drøm for fremtiden. 
Kilde: Sport.