• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Jacob Quvang

Rygtebørsen: Liverpool følger Frendrup tæt

Foto: Getty Images

Tipsbladet er klar med de varmeste rygter fra den internationale fodboldverden.

Af Jacob Quvang

Rayan Cherki fra Lyon til Manchester United
Note: Manchester United kan godt bruge noget friskt pust til offensiven, og ham kan man finde i Lyon. Rayan Cherkis kontrakt med den franske klub udløber i 2025, og derfor begynder prisen så småt at dale. Manchester United og Newcastle meldes som de to seneste bejlere.
Kilde: Football Insider
Sandsynlighed: Under middel

André fra Fluminense til Fulham
Note: Den nylige Copa Libertadores-vinder André har egentlig længe været meldt på vej til Liverpool, men det lader til, at han går en helt anden vej. Således skulle Fulham føre kampen om ham, da de igen ser ind i at måtte sælge Joao Palhinha til januar.
Kilde: UOL
Sandsynlighed: Middel

Leny Yoro fra Lille til Real Madrid eller Paris Saint-Germain
Note: Siden han fik si professionelle debut i maj har Leny Yoro været en særdeles spændende spiller at følge i fransk topfodbold. Det ved de godt i Lille, som allerede har store bejlere til ham i form af Real Madrid og Paris Saint-Germain. Begge klubber var til stede på stadion for nylig, da 17-årige Yoro spillede mod Marseille. Det kan godt dufte af en budkrig om ikke så længe.
Kilde: Ekrem Konur
Sandsynlighed: Middel

Morten Frendrup fra Genoa til Liverpool
Note:
Den tidligere Brøndby-spiller har taget Serie A med storm, hvor han blandt andet er den spiller i ligaen, som har flest vellykkede tacklinger i denne sæson. Der skulle da også være fint selskab på stadion, når han spiller, for Liverpool-mediet Anfield Watch melder, at klubben holder tæt øje med Morten Frendrup og dennes udvikling i Genoa. Den engelske klub meldes fortsat på jagt efter en sekser, da nyindkøbet Wataru Endo med sine 30 år på bagen ikke er en langtidsholdbar løsning.
Kilde: Anfield Watch
Sandsynlighed: Under middel