Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørsen: Lukaku tæt på skifte til London-klub

Tipsbladet er her klar med onsdagens første omgang transferrygter.

Romelu Lukaku fra Chelsea til West Ham
Note:
Med lidt over en uge tilbage af sommerens transfervindue er situationen begyndt at spidse til for Romelu Lukaku, der ikke engang træner med førsteholdet i Chelsea. Juventus har droppet deres interesse i belgieren, og nu forlyder det, at West Ham undersøger muligheden for at hente Romelu Lukaku. AC Milan og AS Roma siges også at være interesserede, men Lukaku vurderes til at være for dyr for de italienske klubber. 
Kilde: Caught Offside
Sandsynlighed: Middel

Mason Greenwood fra Manchester United til Istanbul Basaksehir
Note:
Greenwood skal finde sig en ny klub efter bruddet med United, og den unge angriber kan være på vej til Tyrkiet, hvor Istanbul Basaksehir har forhørt sig om englænderen. 
Kilde: The Times
Sandsynlighed: Middel

Daniel Peretz fra Maccabi Tel Aviv til Bayern München
Note:
Bayern München har været på jagt efter en målmand hele sommeren, hvor Kamil Grabaras navn har været nævnt, men nu forlyder det, at de tyske mestre er nået til enighed om at hente israelske Daniel Peretz på en fem-årig kontrakt. 
Kilde: Fabrizio Romano
Sandsynlighed: Over middel

Mohammed Kudus fra Ajax til West Ham
Note:
West Ham er interesseret i Kudus, men Ajax har afvist London-klubbens bud på 315 millioner kroner. West Ham overvejer nu, om de skal forhøje deres bud på den tidligere Superliga-profil. 
Kilde: Fabrizio Romano
Sandsynlighed: Under middel

Folarin Balogun fra Arsenal til Chelsea eller Fulham
Note:
Balogun kan være på vej til enten Chelsea eller Fulham, idet begge klub er på udkig efter en angriber. Arsenal kræver 435 millioner kroner for den 22-årige amerikanske angriber, der havde succes som lejesvend i Ligue i sidste sæson.  
Kilde: Evening Standard
Sandsynlighed: Over middel

Premier League er sparket i gang - og vil du sikre dig billet til en af de mange kampe, så få styr på din fodboldrejse hos Visitfootball. Her finde du den bedste pris på din næste fodboldrejse.