Foto: Getty Images
Rygter

Rygtebørsen: Tre storklubber slås om Maignan

Få de seneste transferrygter fra den internationale fodboldverden.

Maxence Lacroix fra Wolfsburg til Liverpool
Note
: Liverpool overvejer angiveligt at hente den 23-årige franske forsvarsspiller Lacroix fra Wolfsburg til klubben for at finde en erstatning for skadede Joel Matip.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Zack Steffen fra Manchester City til Colorado Rapids
Note:
City-målmand Steffen er i forhandlingerne med MLS-klubben Colorado om et skifte, forlyder det.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: The Athletic

Mike Maignan fra Milan til Chelsea, Bayern München eller Paris Saint Germain
Note
: Den franske Milan-keeper Maignan har efter sigende tiltrukket sig opmærksomhed fra klubber som Chelsea, PSG og Bayern.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: 90min

Jarrad Branthwaite fra Everton til Tottenham
Note:
Midterforsvareren Branthwaite er tilsyneladende en del af den ønskeliste, som Tottenham-manager Ange Postecoglou har sig.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Serhou Guirassy fra VfB Stuttgart til Manchester United
Note
: Rasmus Højlund kan få en seriøs konkurrent i Manchester United. De Røde Djævle har et særdeles godt øje til Bundesliga-bomberen Serhou Guirassy, der i denne sæson har scoret 18 kasser i 13 kampe. Også Newcastle United lurer på målmaskinen fra Stuttgart.
Kilde: Football Insider
Sandsynlighed: Under middel

Palhinha fra Fulham til Arsenal
Note
: Mikel Arteta vil have Palhinha til Arsenal, og det kan meget vel betyde, at Thomas Parteys dage på Emirates er talte. Portugiseren Palinha har vist flotte takter for Fulham i indeværende sæson.
Kilde: Daily Mirror
Sandsynlighed: Middel

Timo Werner er færdig i RB Leipzig
Note
: Angriberen har fået besked på, at han kan forlade RB Leipzig på en lejeaftale i januars transfervindue. Manchester United og Real Madrid har tidligere været sat i forbindelse med Timo Werner, men ingen af de to klubber er tilsyneladende inde i billedet længere.
Kilde: Bild
Sandsynlighed: Middel

Alphonso Davies fra Bayern München til Real Madrid
Note
: Canadieren er Real Madrids drømmespiller til fremtiden på venstre back, og det minder om dengang, den spanske kongeklub snuppede David Alaba i Bayern München. Det forlyder dog, at Alphonso Davies bliver væsentligt sværere at overtale til at forlade Allianz Arena og tage til Real Madrid.
Kilde: El Mundo Deportivo
Sandsynlighed: Under middel

Tiago Djalo fra Lille til Juventus
Note
: Paris Saint-Germain er klar med en kontrakt til Djalo, og den 23-årige midtstopper er - ikke overraskende - åben for at tage turen til hovedstadsklubben, hvor han også vil kunne få markant mere i lønningsposen. Djalos aftale med Lille udløber efter denne sæson, hvilket stiller ham i en rigtig gunstig forhandlingssituation, men et stort minus er, at portugiseren har været skadet i det meste af 2023.
Kilde: La Gazzetta dello Sport
Sandsynlighed: Middel