Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørsen: Juventus øjner dansk stjerneskud

Tipsbladet serverer weekendens varmeste transferrygter fra den internationale fodboldverden.

Kylian Mbappé fra Paris Saint-Germain til Real Madrid
Note: Det har længe set dødt ud, men det kan stadig lade sig gøre, at Kylian Mbappé en dag ender i Real Madrid. Således skulle den spanske klub fortsat have ham på blokken, men først når hans kontrakt med PSG løber ud i sommeren 2024, så han kan hentes uden en transferudgift.
Kilde: AS
Sandsynlighed: Under middel.

Richarlison fra Tottenham Hotspur til Juventus
Note: Richarlison har haft en vanskelig første sæson i Tottenham, og vejene kan skilles, inden det for alvor bliver rigtig godt. Brasilianeren er på radaren hos Juventus som afløser for Dusan Vlahovic, hvis serberen sendes videre til sommer.
Kilde: Calciomercato
Sandsynlighed: Under middel.

Roberto Firmino fra Liverpool til Barcelona
Note: Jürgen Klopp har nu bekræftet, at Roberto Firmino stopper i Liverpool til sommer, når hans kontrakt udløber. Han skulle angiveligt have tilbudt sig selv til FC Barcelona, som dermed kan hente ham på en fri transfer.
Kilde: Sport
Sandsynlighed: Middel.

Bruno Guimaraes fra Newcastle til Chelsea
Note: Chelsea har brugt kassen i de to seneste transfervinduer, men alligevel sættes klubben i forbindelse med endnu et potentielt kæmpekøb. For man skulle angiveligt overveje at købe Bruno Guimaraes, som har taget Premier League med storm i Newcastle. Sikkert vil det være, at brasilianeren bliver enormt dyr at købe, for Newcastle er ikke ligefrem i pengenød.
Kilde: The Telegraph
Sandsynlighed: Under middel.

Neymar fra Paris Saint-Germain til Newcastle
Note: Neymar kan have spillet sin sidste kamp for PSG. Brasilianeren er skadet resten af sæsonen, og nu forlyder det, at PSG har tilbudt ham til stenrige Newcastle samt andre Premier League-klubber. Han skulle selv være åben for et skifte til Premier League, men umiddelbart er det svært at forestille sig det ske. 
Kilde: TeamTalk
Sandsynlighed: Under middel. 

Ilkay Gündogan fra Manchester City til FC Barcelona
Note
: Tyskeren har kontraktudløb til sommer, og her er den tidligere Dortmund-stjerne højt på ønskelisten i FC Barcelona.
Kilde: Sport
Sandsynlighed: Under middel

Milan Skriniar fra Inter til Paris Saint-Germain
Note
: Den slovakiske stopper har besluttet sig for at skifte på en fri transfer til sommer til Paris Saint-Germain.
Kilde: Fabrizio Romano
Sandsynlighed: Over middel

Morten Hjulmand fra Lecce til Juventus
Note
: Den Gamle Dame er tosset med Morten Hjulmand, og det ligner en vild kamp om danskeren til sommer, da også AS Roma viser stor interesse for danskeren, der tidligere er sat i forbindelse med Inter også. Juventus mister Leandro Paredes til sommer - han er lejet i Paris Saint-Germain - og Morten Hjulmnad topper lige nu ønskelisten hos Massimiliano Allegri. Lecce-danskeren har været et stjerneskud i Serie A i denne sæson og er allerede nu anfører for den italienske klub, som ventes at sælge ham til sommer for mindst 150 millioner kroner.
Kilde: Okcalciomercato
Sandsynlighed: Middel