Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørsen: Brasser på vej til Qatar

Tipsbladet er her klar med søndagens første omgang transferrygter.

Harry Kane fra Tottenham til Bayern München
Note:
Det ser ud til, at Tottenham-formand Daniel Levy har ignoreret den deadline, som Bayern har givet London-klubben for svar på Kane, som de efter sigende har budt 740 millioner kroner for.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Bild

Scott McTominay fra Manchester United til West Ham
Note
: Det lader til, at West Ham er nødt til at gå med til at betale 345 millioner kroner for McTominay, hvis de vil have ham.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Football Insider

Folarin Balogun fra Arsenal til Inter
Note
: Inter må tilsyneladende se sig slået i kampen om Gianluca Scamacca, der nærmer sig Atalanta. I stedet går de nu efter Arsenals amerikanske angriber Balogun.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sunday Express

Philippe Coutinho fra Aston Villa til Qatar
Note
: 31-årige Coutinho kan nu være på vej til Qatar, da en indtil videre unavngiven klub har henvendt sig til Aston Villa.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Fabrizio Romano

Mohamed Daramy fra Ajax til Stade de Reims
Note:
The Athletic skrev lørdag, at Ajax og Burnley er nået til enighed om Daramy, men mediet skrev samtidig, at der også er fransk interesse for den tidligere FC København-stjerne. Nu er det kommet frem, at det er den nordfranske klub Stade de Reims, der forsøger at hente Mohamed Daramy. Ifølge Foot Mercato forsøger Ligue 1-klubben at overhale Burnley indenom, selvom den franske klub angiveligt har budt et lidt lavere beløb. I sidste ende kan det blive op til Daramy selv, men umiddelbart virker et skifte til Premier League mere tillokkende end et skifte til en fransk midterklub. 
Kilde: Foot Mercato
Sandsynlighed: Under middel

Morten Hjulmand fra Lecce til Sporting CP
Note:
Lecce bekræftede lørdag, at Hjulmand forhandler med Sporting CP, og nu forlyder det, at den portugisiske klub betaler 135 millioner kroner for den danske midtbanespiller. Prisen kan stige til 155 millioner kroner. Morten Hjulmand er blevet tilbudt en fem-årig kontrakt, men danskerens løn er endnu ikke forhandlet på plads. 
Kilde: A Bola
Sandsynlighed: Over middel

Kaoru Mitoma fra Brighton til Manchester City
Note:
Efter indkøbet af Josko Gvardiol er de engelske mestre nu klar til at gå på rov i Brighton, hvor Pep Guardiola har set sig varm på japanske Kaoru Mitoma, der koster 430 millioner kroner. 
Kilde: The Sun
Sandsynlighed: Under middel

Michael Olise fra Crystal Palace til Chelsea
Note:
Chelsea er nået til enighed med Michael Olise, og 'The Blues' har nu tilbudt Crystal Palace 225 millioner kroner for den franske kantspiller. 
Kilde: RMC Sport
Sandsynlighed: Middel

Nicolo Zaniolo fra Galatasaray til Newcastle
Note:
Den tidligere Roma-profil Nicolo Zaniolo kan være på vej til Premier League, hvor Newcastle siges at være interesseret i den italienske offensivspiller, der skiftede til Galatasaray i januar.  
Kilde: Hurriyet
Sandsynlighed: Under middel