• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Pelle Kirchner

Rygtebørs: Chelsea intensiverer jagten på dansker

Foto: Getty Images

Tipsbladet tager temperaturen på de varmeste transferrygter fra den internationale fodboldverden.

Af Pelle Kirchner

Patrick Dorgu fra Lecce til Chelsea
Note: Unge Patrick Dorgu er lige nu et af de mest spændende danske talenter. Søndag var han en af banens bedste, da hans klub Lecce tabte 0-1 til Juventus. Venstrebackens stærke præstationer i Italien kastede allerede i sommer masser af interesse af sig, hvor blandt andre Liverpool og Manchester City havde ham i kikkerten. Nu tilslutter Chelsea sig angiveligt køen af bejlere, og sammen med Liverpool skulle de nu have intensiveret jagten på 18-årige Patrick Dorgu frem mod januars transfervindue.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Fichajes

Federico Dimarco fra Inter til Chelsea
Note: 
Chelsea er tyndt besat på venstre back-positionen, og er derfor på udkig efter forstærkninger. Her er blandt andet blevet nævnt Federico Dimarco, der er storspillende for et mindst lige så velspillende Inter-mandskab, der inden i går stadig havde til gode at lukke mål ind i sæsonen. I London-klubben må man se langt efter at holde bare et enkelt clean sheet, så måske Dimarco kan hjælpe på det.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato 

Theo Hernandez fra AC Milan til Chelsea
Note: 
Men Dimarco er ikke den eneste venstre back fra Serie A, som Chelsea har forelsket sig i. Også Theo Hernandez fra Dimarcos ærkerivaler fra AC Milan har fundet vej til London-klubbens søgelys. De to minder da også til forveksling om hinanden i deres offensive tilgang til positionen som venstre back. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Victor Osimhen fra Napoli til Saudi Pro League
Note: 
Napoli får næppe julekort fra Victor Osimhen. Der er kold luft mellem de to parter, og det kan mærkes. Læs mere om det her. I går valgte superstjernen ikke at juble ved en scoring, og alt peger i retning af et skifte væk til januar. Det har man også opdaget i Saudi Arabien, hvor man skulle have udset sig den nigerianske angriber som det næste store indkøb. Hvilken klub, eller hvilke klubber, det drejer sig om, melder historien ikke noget om. Real Madrid er også inde i billedet blandt mange andre. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Eric Dier fra Tottenham til Roma
Note: 
En lang epoke kan snart være forbi for Eric Dier, der har spillet i Tottenham i næsten 10 år. I hvert fald skulle Jose Mourinho være interesseret i at hente sin tidligere midtstopper fra sin tid i London-klubben til AS Roma. Mourinho overvejer at hente midtstopperen til Rom allerede i januar. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Roberto de Zerbi fra Brighton til Real Madrid
Note: 
Det er ikke hver dag, at man ser et skifte fra Brighton til Real Madrid, men det kan måske komme på tale til næste sommer. For selvom Xabi Alonso i lang tid har været favorit til at overtage trænersædet for Carlo Ancelotti, der skal være brasiliansk landstræner, så har Roberto de Zerbi nu meldt sig ind som ny kandidat til at overtage trænerrollen i den spanske kongeklub. Det kan du læse mere om her. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Cadena Ser