Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørsen: Real Madrid går på rov i Bayern

Tipsbladet er her klar med lørdagens bedste transferrygter.

Arnau Martínez fra Girona til Manchester City
Note: Både FC Barcelona og Real Madrid har været efter 20-årige Arnau Martínez, men Manchester City kommer angiveligt til at tilslutte sig kampen om den talentfulde back. Der er også være interesse fra andre Premier League-klubber, forlyder det.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: 90min

Andre fra Fluminense til Liverpool
Note: Liverpool skulle være optimistiske omkring, at man lykkes med at hente den brasilianske midtbanespiller Andre til Meyserside, selvom klubben i sommer fik afvist flere bud.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Football Insider

Ivan Toney fra Brentford til Arsenal
Note: Arsenal har et begrænset budget at handle for til januar, men London-klubben har angiveligt udset sig fire spillere, man overvejer at købe. Det drejer sig om Dani Olmo, Pedro Neto og Ousmane Dembélé. Øverst på listen skulle dog være Ivan Toney fra Brentford.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mirror

Trevoh Chalobah fra Chelsea til Tottenham eller West Ham
Note: Både Tottenham og West Ham følger angiveligt Chelsea-stopperen Trevoh Chalobah, men også klubber i både Tyskland og Italien har et godt øje til den engelske forsvarsspiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Teamtalk

Rodrigo De Paul og Kalvin Phillips fra Atlético Madrid og Manchester City til Juventus
Note: Pierre-Emile Højbjerg er ikke den eneste midtbanespiller, Juventus har på blokken. Serie A-giganterne er efter sigende også interesserede i Rodrigo De Paul fra Atlético Madrid og Kalvin Phillips, der meget vel kan blive solgt fra Manchester City.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: La Gazzetta dello Sport

Alphonso Davies fra Bayern München til Real Madrid
Note: Real Madrid håber på at købe Alphonso Davies i Bayern München til 300 millioner kroner til sommer. Til den tid vil den 22-årige venstreback blot have et år tilbage af sin kontrakt med tyskerne.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Bild