Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørsen: Real Madrid jagter Bayern-stjerne

Tipsbladet tager temperaturen på de varmeste transferrygter fra den internationale fodboldverden.

Nayef Aguerd fra West Ham til Liverpool
Note: Jürgen Klopp har set sig varm på Nayef Aguerd i West Ham. Marokkaneren efterlod et rigtig godt indtryk under VM-slutrunden og har fortsat de gode takter i Premier League. Det er da heller ikke gået Liverpools næse forbi, og derfor lurer de på at hente midtstopperen til Anfield til næste sommer. Aguerd er tidligere blevet sat i forbindelse med et skifte til saudisk fodbold, og Manchester City står også klar til at byde Liverpool op til dans i kampen om West Ham-stopperens underskrift. Så det bliver ikke let for Liverpool.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun 

Alphonso Davies fra Bayern München til Real Madrid
Note: 
Alphonso Davies er startet ud som lyn og torden i den tyske Bundesliga, hvor han har styrtet op og ned ad venstreflanken og noteret sig for tre assist på fire kampe. Canadierens kvaliteter er da også efterhånden så åbenlyse, at Real Madrid har tænkt sig at købe ham til sommer. Alphonso Davies har to år tilbage af sin kontrakt, så hvis ikke at sydtyskerne kan forlænge med ham, så er det da også til næste sommer, at de skal sælge ham, hvis de vil have penge ud af ham. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Marca

Marco Veratti fra PSG til Al Arabi
Note: Mange verdensstjerner har scoret sig et skifte til Saudi Arabien hen over sommeren, men nu kan endnu en stjerne være på vej til en anden mellemøstlig stat. Det drejer sig nemlig om Marco Veratti, der angiveligt skulle være tæt på at gennemføre sit skifte til qatarsk fodbold, hvor klubben Al Arabi står klar til at byde midtbanespilleren velkommen. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Fabrizio Romano

Antonio Silva fra Benfica til Manchester United.
Note: 
Erik ten Haag har en midtstopper højt på ønskelisten til næste sæson, og her er valget tilsydenladende faldet på Benficas 19-årige midtstopper Antonio Silva, der tilbage i november blev den yngste spiller på et portugisisk landshold under en VM-slutrunde. Det bliver dog ikke for peanuts, hvis Manchester United skal gøre alvor af deres bestræbelser på at hente Silva. Midtstopperen har kontrakt med Benfica frem til 2027 og har en frikøbsklausul på 120 millioner Euro - svarende til 895 millioner kroner. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Record

Joao Palhinha fra Fulham til Bayern München
Note: 
Han var bogstaveligt talt millimeter fra et skifte til Bayern München i sommerens transfervindue, men Fulham faldt aldrig en erstatning for ham, og derfor måtte Joao Palhinha rejse slukøret hjem fra München, hvor han ellers var fløjet til for at underskrive en kontrakt med sydtyskerne. Nu har den portugisiske midtbanespiller fortalt Fulham, at han vil prøve lykken igen til januar, hvor han håber at et skifte kan blive gennemført. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Teamtalk