• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Malte L. Nørgaard

Rygter: De overvejer at købe Sebastian Grønning

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag friske rygter fra hele Europa.

Af Malte L. Nørgaard

Timo Werner fra Chelsea til RB Leipzig
Note:
Timo Werner ser ud til at blive genforenet med RB Leipzig efter nogle knap så succesfulde sæsoner i Chelsea. Der er tale om en permanent aftale med den tyske angriber.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Fabrizio Romano

Gonçalo Guedes fra Valencia til Wolverhampton
Note: Wolverhampton ser ud til at kunne tilknytte endnu en portugiser til deres trup i Gonçalo Guedes, der mandag rejser til England for at gennemføre de sidste detaljer, inden at handlen med Valencia kan offentliggøres.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Fabrizio Romano

Sebastian Grønning fra Suwon Bluewings til Genoa
Note: Den lange angriber Sebastian Grønning har ikke fået gang i den samme målnæse, som han havde i Viborg FF, der sikrede ham et stort skifte til Suwon Bluewings i januar. Her er det indtil videre blevet til 14 ligakampe, men det seneste lange stykke tid har han siddet udenfor. Nu skulle der så være bud efter ham fra Italien, hvor Genoa lige nu undersøger muligheden for at hente ham til klubben. Sebastian Grønning kan angiveligt hentes for 11 millioner kroner.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calcioline

Anthony Modeste fra FC Köln til Dortmund
Note: Dortmund ser ud til at polstre deres angreb yderligere til den nye sæson, da de er meget tæt på at tilknytte Anthony Modeste. Klubbens sportsdirektør Sebastian Kehl har også bekræftet, at man har indgået en aftale med ham: "Vi har indgået en mundtlig aftale med FC Köln om en transfer af Anthony Modeste til Dortmund". Meget tyder på, at det kommer til at ske inden længe.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Dortmund

Leroy Sane fra Bayern München til Manchester United
Note: Et opsigtsvækkende skifte kan være på vej, da Manchester United angiveligt har rettet øjnene mod Sydtyskland og den tyske landsholdsspiller Leroy Sane, der tidligere har været på kontrakt hos bysbørnene Manchester City.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Marcos Alonso fra Chelsea til FC Barcelona
Note: Marcos Alonso har fået lov at smutte afsted til hjemlandet Spanien, efter Chelsea tidligere på ugen hentede Marc Cucurella til at spille venstreback. De personlige vilkår skulle allerede være forhandlet på plads mellem Alonso og FC Barcelona.
Sandsynlighed: Over Middel
Kilde: Sport

Serhou Guirassy fra Rennes til Everton
Note: Serhou Guirassy har haft god succes i fransk fodbold de seneste år, og nu tiltrækker angriberen fra Guinea sig interesse fra Premier League. Her skulle Frank Lampard og Everton have set sig lune på den 26-årige.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Dan-Axel Zagadou til AS Roma
Note: Dan-Axel Zagadou har et af de flotteste navne i fodbolden, men han har ikke nogen klub, efter han forlod Borussia Dortmund tidligere på sommeren. Flere skulle dog være interesserede i at hente den franske forsvarsspiller. Både AS Roma og West Ham skulle være inde i billedet.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.