Foto: Getty Images
Rygter

Rygtebørsen: PL-storklub forhandler om Gakpo

Tipsbladet er klar med onsdagens rygtebørs.

Nico Williams fra Athletic Bilbao til Liverpool
Note:
Det lader til, at Liverpool holder godt øje med Bilbaos spanske landsholdsspiller Nico Williams.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Cody Gakpo fra PSV til Manchester United
Note
: Manchester United er angiveligt i forhandlinger med PSV om det hollandske VM-stjerneskud Gakpo, hvor de har planer om at give ham en kontrakt frem til 2027 plus et års option.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Nicolo Schira

Bruno Fernandes fra Manchester United til Real Madrid
Note
: Real Madrid overvejer efter sigende at hente United-portugiseren Bruno Fernandes til klubben, og de skulle have været interesseret siden han var i Sporting.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Record

Kylian Mbappe fra PSG til Real Madrid
Note
: Den franske superstjerne er tidligere blevet sat i forbindelse med Real Madrid, og de har ikke droppet drømmen, forlyder det.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Athletic

Andrey Santos fra Vasco da Gama til Newcastle
Note: Det unge brasilianske stjerneskud Andrey Santos ser ud til at havne i Newcastle til januar. Klubben fra England og FC Barcelona har jagtet midtbanespilleren, men på grund af catalanernes økonomiske situation, tyder meget på, at Newcastle har overhånden og vinder kampen om ham.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Northern Echo

Sergio Busquets forlænger med FC Barcelona
Note: Sergio Busquets har ejet Barcelonas midtbane i langt over et årti, men nu begynder alderen efterhånden at indhente ham. Eller hvad? For nu skulle FC Barcelona angiveligt være klar til at drøfte en kontraktforlængelse med Busquets, der ellers så ud til at forlade klubben til sommer ved kontraktudløb. Der har været spekuleret i et skifte til MLS for Busquets til sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mundo Deportivo

Franck Kessié fra FC Barcelona til Inter
Note: Franck Kessié har haft svært ved at finde fodfæste i Barcelona, som han skiftede til i sommer. Manglende form, ustabile præstationer og hård konkurrence om pladserne har fået Inter til at øjne en mulig januarhandel.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Stanislav Lobotka fra Napoli til Real Madrid
Note: Floretino Perez i Real Madrid har set sig varm på den defensive midtbanespiller Stanislav Lobotka, som har en fortid i FC Nordsjælland. Midtbanemanden ses som en afløser for Toni Kroos og Luka Modric, der er på vej ind i karrierernes efterår. Napoli har ikke planer om at sælge Lobotka, som er på kontrakt frem til 2025, men der ligger angiveligt et bud på 483 millioner klar til at blive skudt afsted, hvilket godt kan blive svært for Napoli at takke nej til, hvis Real Madrid trykker på knappen. Derudover vil Stanislav Lobotka også kunne se frem til en markant lønforhøjelse. Lige nu tjener han 22 millioner kroner om året, hvilket kan stige til det dobbelte - 44 millioner kroner om året.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calcio d'Angolo